CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Aminarea Colegiului Director al PDL, umilinta suprema pentru PSD

0 comentarii / 1716 vizualizări / 16 februarie 2010

PDL a luat azi decizia de a amîna ședința Colegiului Director al PDL, programată sîmbătă, la concurență cu congresul PSD.

Explicația seacă a acestei hotărîri a fost furnizată, pentru Newsin, de către deputatul Mircea Toader: ”Au fost mai multe motive pentru care am amînat sedința Colegiului, unul dintre ele este și acesta: decît să fim acuzați că boicotam Congresul lor, mai bine organizăm altă dată”, a mai spus Toader.

Frumoasa declarație, adevărată mostră de fair-play, dar de cînd și pînă cînd le-ar păsa democrat-liberalilor ce zice lumea dacă ei hotărăsc să le mai dea un ghiont de imagine pesediștilor, așa cum s-a întîmplat la recentul Consiliu Național, cînd Băsescu s-a grăbit să anunțe vestea cu scutul anti-rachetă? Din nefericire pentru PSD, decizia PDL ascunde cu totul altceva, un calcul politic care, în ansamblul lui, reprezintă suprema umilință pentru partidul lui Geoană.

Concret, surse pedeliste au dezvăluit Inpolitics că ședința Colegiului, de sîmbătă, a fost programată, inițial, strict pentru a nu permite PSD să se lăfăie, toată ziua, pe toate ecranele TV. Numai că scandalurile din partidul lui Geoană au dus la schimbarea bruscă a strategiei pedeliste: la congres se conturează un scandal monstru, cu acuzații grele, fraude, înjurături, poate și ghionturi, iar acest spectacol dizgrațios trebuie prezentat în toată splendoarea lui, pentru a îngropa de tot PSD. Drept pentru care, PDL a renunțat la ședință, credincios principiului ”să nu îți întrerupi dușmanul cînd face greșeli”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998