CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ana Blandiana, impas in relatia cu PSD: onorata sau umilita?

2 comentarii / 2606 vizualizări / 2 decembrie 2018

„Anul 2018 a fost cel mai umilitor an din istoria noastră recentă nu numai pentru că suntem conduşi de un grup infracţional organizat, care are ca principal obiectiv demantelarea statului de drept, asigurându-şi astfel confortul delincvenţei, ci şi pentru că acest proces de o gravitate extremă se desfăşoară pe fondul comparativ al centenarului şi în ajunul președinţiei rotative a UE, care ne pun sub reflectoare simbolice degradarea”.

Mesajul vine din partea scriitoarei Ana Blandiana și este publicat de siteul Hotnews.

”Umilinţa fără precedent izvorăşte din importanţa toxică pe care o au prostia şi interesul fără ruşine într-un peisaj politic din care au fost extirpate orice idee, orice credinţă, orice umbră de cultură, iar fărădelegea nu se mulţumeşte să calce legea, ci o schimonoseşte şi o face derizorie. Îi doresc ţării mele mulţi ani din care nici unul să nu semene cu 2018 !” mai scrie Blandiana.

Acum doar cîteva luni, în mai, Ana Blandiana era fericită, mîndră și încîntată să primească titlul de Doctor Honoris Causa din partea rectorului Universității ”1 Decembrie” din Alba Iulia, senator PSD și membru al actualului ”grup infracțional organizat” care conduce țara, e vorba de ministrul Culturii, Daniel Breaz.

Care, la finalul ceremoniei, i-a oferit poetei un tablou reprezentând o frescă a Universității albaiuliene, ”care să-i aducă aminte de acest frumos moment”. (foto)

Una peste alta, cum rămîne Ana Blandiana în relația cu ”infractorii politici”: onorată sau umilită?(B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

 1. Bolsevicii de ieri, hastagistii de azi.

  Din creatia nepieritoarei:
  (http://www.ziaristionline.ro)

  Odă 1918 (fragment)

  Slavă anului acesta
  Ce-a ucis în colb milenii;
  Şi de flăcări, ca drapelul,
  Slavă veşnică lui Lenin.

  (Tribuna, nr. 46, 12 nov. 1959)

 2. Ce nu-i mai ajunge si asteia. Regreta vremurile cind era amanta lui Gogu Radulescu si o lasau aia sa-si publice rimele. Ca si Sova, oamenii astia de ce nu si-or vedea de scrisul lor.Ma uit si la Rebengiuc sau Florin Piersic, cit le da sa manince, totul e frumos si bine.Cind nu, arunca venin.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998