CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Analist de top: ”2014 – un sezon electoral numai bun pentru panarame”

0 comentarii / 1459 vizualizări / 18 iulie 2014

Reputatul analist politic Dorel Șandor se arată mai mult decît pesimist față de viitorul României prin prisma alegerilor prezidențiale, afirmînd, într-un material postat pe Facebook, că ne așteaptă un spectacol jalnic.

”Pentru a pune capac la toate, 2014, este și un sezon electoral numai bun pentru panarame. „Europarlamentarele” au fost doar încălzirea. Încălzirea pentru marele spectacol, promițător de ambitii personale, combinatii dubioase si improvizatii ruinatoare.

Imaginați-vă un teatru prăpădit într-un orășel uitat de lume, o clădire cu igrasie și scaune scârțâitoare, ocupat de mâncători de floricele și cu telefoane mobile uitate deschise. In prag de stagiune, ambiționați subit să pună în scenă un „Shakespeare”. Doar că, în pană de actori, (emigrați sau pensionați) scot la bătaie ceilalți salariați. Un director adjunct, șomer al fostului liceu, administratorul, în prag de pensionare, un contabil part-time, cateva femei de serviciu, și desigur, Sufleorul.

Vom avea un show pe măsură…

În România 2014 batem un record la „candidați potențiali”- cam 15, cât o echipă de rugby, numai bună de tăvăleală. Cam la asta se reduce azi, „clasa politică” disponibilă să producă, să propună și să susțină noul șef al statului. Nou! Ce înseamnă „nou” la români în 2014?!! Ce mai inseamna „Sef al statului” ?!” se întreabă, retoric, analistul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998