CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9633 RON DOWN | 1 USD = 4.6099 RON DOWN | 1 GBP = 5.7790 RON UP

Analist de top – avertisment pentru Dragnea: Fratia cu DNA duce la Rahova

1 comentariu / 2813 vizualizări / 12 martie 2018

Analistul Dorel Șandor – omul despre care Emil Constantinescu susținea că l-a creat pe politicianul Băsescu – se întreabă, după congresul PSD, dacă actuala conducere se află în fața unui nou început ori, mai degrabă, a sfîrșitului. Analiza, intitulată de Șandor ”Un succes fatal”, sugerează, totodată, că încercarea lui Dragnea – pe care-l numește ”voievodul de cartier obsedat de siguranța personală” – de a coabita cu DNA este doar o utopie care s-ar putea sfîrși la Rahova.

”Întrebarea este: ce va urma după eveniment?…De fapt, cui folosește efectiv „succesul”?!” scrie analistul, pe Facebook.

”Multe dintre promisiunile făcute cu tam-tam, pe teme dintre cele mai acute pentru populație, pentru schimbări structurale, pe baza unei stabilități instituționale consistente” ar putea, în opinia lui Șandor, ”să se dovedească a fi, în scurt timp, simple vorbe, inteligent formulate, de doi bani. Adică fără acoperire(…) Aceasta dacă nu cumva, ritualul din 10 martie nu era decât o telenovelă de acoperire pentru acțiunea cu efecte imediate de a reconfigura într-o formulă inedită noua „familie regală” a PSD. Sub voievodul de cartier obsedat de siguranța personală”.

”În PSD, cazemata e proaspăt renovată. Un beton proaspăt, cu fier forjat bine plasat la orașe și sate. Vot consistent, entuziast, multilateral răspândit. Problema e că nu întotdeauna stăpânii lumilor sunt și stăpânii realității. Iată de ce locuri dintre cele mai sigure s-ar putea dovedi a fi în cartiere ca Rahova…
Parteneriatul cu DNA rămâne o utopie incomodă, inevitabilă și permanent enervantă. Greu de diluat în festivism și bilanțuri de moment(…)
Avem un nou început sau un nou sfârșit?!” se întreabă Șandor, în final. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. no quiere alquilar la red de Movistar. A pesar de la CNMC obliga a Telefónica a abrir su red de fibra óptica a cualquier competidor (excepto en las 66 localidades de mayor competencia), Adamo no está interesado en esta opción y

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998