CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Anastase: ”Numirea lui Lazaroiu in guvern a fost o greseala”

0 comentarii / 1544 vizualizări / 19 septembrie 2011

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, consideră că nominalizarea lui Sebastian Lăzăroiu pentru funcţia de ministru al Muncii a fost o greşeală.

”Cred că a fost o greşeală nominalizarea lui Sebastian Lăzăroiu; a fost o şansă dată dumnealui, dar a eşuat în acest demers. Eu sunt convinsă că dacă s-ar fi focalizat mult mai mult pe ceea ce înseamnă minister, ministerul care îţi oferă şansa de a explica foarte mult, iar românii au nevoie de aceste explicaţii, dacă s-ar fi focalizat mai mult pe această activitate atunci, cu siguranţă, ar fi fost un mandat de succes”, a declarat Roberta Anastase duminică la Europa Fm, potrivit unui comunicat remis azi Agerpres.

Potrivit acesteia, premierul Emil Boc s-a consultat cu liderii PDL şi l-a informat ”cu siguranţă” şi pe preşedintele Traian Băsescu, înainte să ia decizia revocării lui Sebastian Lăzăroiu.

„Primul ministru a discutat cu fiecare dintre noi. Şi aşa cum în momentul în care l-a nominalizat pe Sebastian Lăzăroiu, această decizie a luat-o în urma votului din Biroul Permanent Naţional, şi pentru revocarea dânsului am avut discuţii cu premierul’, a spus prim-vicepreşedintele PDL. Anastase a adăugat că, cel puţin în ceea ce o priveşte, discuţia a avut loc telefonic.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998