CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Anca Dragu socheaza: Guvernul Nastase, cel mai performant din Romania

4 comentarii / 2367 vizualizări / 18 aprilie 2021

Președintele Senatului, Anca Dragu, membru USR PLUS, a avut o declarație surprinzătoare, azi, atunci când a spus că cel mai performant guvern pe care l-a avut România a fost cel de la începutul anilor 2000, condus de Adrian Năstase.

Anca Dragu a declarat, duminică, la Prima TV, că România are nevoie de un program coerent de guvernare pe patru ani, dând exemplul guvernului condus de Adrian Năstase.

„Noi suntem aici să construim. Noi vrem să aplicăm programul de guvernare în care credem, pe care l-am construit. (…) România are nevoie de un program coerent de guvernare pe patru ani. Întotdeauna am insistat, personal, pentru evitarea fragmentărilor la guvernare, fie că vorbim de un minister sau de un guvern întreg. (…) În momentul în care se schimbă miniștrii, ministerele devin destul de greoaie și reactive. Ai nevoie de această continuitate. Să amintim că cel mai performant guvern este și cel care ne-a dus către aderarea la Uniunea Europeană a fost guvernul de la începutul anilor 2000, guvernul condus de Năstase”, a declarat, conform Mediafax, Anca Dragu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Nu e nimic surprinzator, pentru un om normal.
  Desigur, pentru pesedeaua si slugile, pedeleaua, pentru basisti, positruci, asistati, lipitori de afise, curve intretinute de partid, curve de presa, da, Nastase e un inamic, este un „asa nu”.
  Prosti ati fost, prosti ati tamas.
  Noroc ca nu mai aveti ce fura. E logic ca un prost sa fie si hot, altminteri n-ar avea nevoie de astfel de procedee.

  • Coerența ciobanilor securiști proști se apropie mai degrabă de coaierență.

   Dragu a supt greșit, s-a corectat mai târziu când a venit cu precizarea că Năstase o are cea mai lungă.

 2. Se pare ca Lizuca asta marxista si-a luat înapoi zisele care au tulburat apele! Pe Facebook normal, unde lumea bună exista!
  Asa sunt porcii și scroafele! Își mănâncă propriile excremente fără nici o retinere!

 3. Anca Dragu NU socheaza… Anca Dragu ar trebui sa explice cum si-a pus director de cabinet – pe Voculescu, cand ea ocupa portofoliul finantelor – pe unul fara studii superioare!
  Restul.. e poveste

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998