CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Andrei Chiliman ataca din nou: ”dictatorul” Antonescu, omul rusilor

0 comentarii / 1585 vizualizări / 18 martie 2013

Primarul sectorului 1, liberalul Andrei Chiliman, îl critică pe liderul partidului, Crin Antonescu, acuzîndu-l, într-un interviu pentru ziare.com, de comportament dictatorial, dar și de faptul că ar fi omul rușilor, în ciuda declarațiilor de fațadă pro-occidentale. În plus, Crin ar fi tras PNL și spre partea stîngă a spectrului politică, producîndu-i o criză de identitate.

”Sunt foarte multe actiuni care au aparut in special in cursul anului trecut, dar au existat manifestari si acum, de curand, si care pe mine ma fac sa consider ca astazi partidul nu e condus de lideri prooccidentali. Ca Antonescu, care are in continuare o atitudine departe de valorile occidentale, pe care ar trebui sa le aiba partidul” spune Chiliman.
El afirmă că în PNL a început să se cristalizeze o mișcare anti-Antonescu, și că vocile nemulțumite ”se vor auzi cand se vor crea anumite conditii”.

”Conditiile respective sunt ca partidul sa-si dea seama ca, supunandu-se realizarii obiectivului unei singure persoane, indepartandu-se de valorile traditionale, prooccidentale, va pierde puncte, persoana care conduce partidul va pierde puncte in sondaje si in momentul respectiv sunt convins ca partidul va reactiona”.

Întrebat de unde provine anti-occidentalismul lui Antonescu, edilul spune că ”totul porneste de la dorinta dansului de a ajunge cu orice pret, subliniez, cu orice pret, presedinte al Romaniei. Chiar cu sacrificarea acestor valori occidentale, cu sacrificarea, cred, si a PNL”.

”E o forma de dictatura felul in care conduce partidul, dar e o dictatura pe care ceilalti lideri au acceptat-o. Eu nu. Cred ca au facut o greseala. Cred ca rezultatele nu vor intarzia sa apara” mai spune Chiliman.

Edilul mai susține că ”PNL in principiu a fost de centru dreapta, dreapta. Azi e perceput altfel chiar de electorat. E perceput mai la stanga. Parerea mea este ca PNL ar putea face parte din PPE, dar nu cred ca astazi poate fi primit in PPE cu un conducator ca Crin Antonescu, indiferent cati Stanisoara sau altii ar veni in PNL. In perceptia publica e un pic la stanga. Iar dl. Antonescu degeaba spune ca este de dreapta, cred ca singura treaba care il caracterizeaza e ca atunci cand se uita la harta Romaniei, se uita in dreapta Romaniei prea mult”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998