CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Andrei Marga: Iohannis si-a lasat votantii diasporeni sa infecteze Romania

12 comentarii / 17884 vizualizări / 17 mai 2020

Filozoful Andrei Marga revine cu un nou rechizitoriu dur la adresa guvernanților, în special a președintelui Klaus Iohannis, despre care afirmă, într-o analiză publicată azi, că falsifică realitatea și a permis infectarea țării de către votanții săi din diaspora, băgați necontrolat în România. Totul, în aplauzele ”prostofililor” și ”prostocraților”.

”Nimeni nu se putea sustrage unei pandemii ale cărei origini se caută. Dar România avea avantaje spre a fi atinsă proporțional mai puțin. Nu era sugativă turistică, nu era vizitată de multă lume, iar populația avea vaccinuri în biografie. România s-a infectat însă suplimentar din două cauze” scrie Marga.
”Prima a fost petractarea „prezidențială” cu „diaspora”. Cum spunea un exponent al regimului, au revenit în țară un milion de diasporeni, „votanții noștri” – zicea acesta posesiv. Numai că veniții nu au fost examinați medical serios și au umplut localitățile.

Deciziile meschine ale „președintelui” au infectat România în plus.

Focarele Suceava, Arad, Timișoara, Deva și altele spun destul.

Apoi, ca să nu se vadă matrapazlâcul, nici după trei luni testările nu sunt serioase. Ele se fac cu grija trepădușilor ca nu cumva să se afle adevărul și dimensiunea crimei. Spus fără ocolișuri, abordarea „politică” a pandemiei în România este, de fapt, eronată. Nu numai că este scoasă de sub control public, dar este una dintre cele mai necalificate – cum își dă seama oricine citește și analizează riguros

Nu există nici acum imaginea realistă a infectării, nu s-au reușit individualizarea situațiilor și strategii în consecință, inițiativele locale sunt paralizate, România nu este mai bine asigurată. Distrugerile, în schimb, sunt considerabile. Starea de urgență a fost o stare prost gândită și decisă abuziv – iar din ea rămâne abuzul.

Cu „guvernul meu”, România se afundă în economia de îndatorare, în măsluiri „politice” drapate cu valori „europene” contrafăcute, în statutul de țară mulțumită cu resturi, în educație molestată, în politică externă acefală. Abuzurile la vârf au devenit regulă. Frica de tragere la răspundere pentru fărădelegi evidente face să fie strivit orice pluralism, orice mijire de independență a judecării” mai scrie filozoful. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Si eu m-am lasat pacalit pentru o vreme. In ziua in care au plrcat fe la Cluj 7 avioanr cu 2.000 de „sparanghelisti”, in plina perioada de carantina, 500 venind din Suceava, oras inchis am ajuns la concluzia ca sunt alte interese la mijloc, inspeci vaccinarea globala a populatiei.
  In ceea ce priveste abuzurile dr nedescris din aceasta perioada, nu vor scapa de dreapta judecata. Deja se semneaza petitii online.

 2. diaspora nu mai votati pnl la alegerile parlamentare si demisia iohannis si orban demisia nelu tataru si mulsumanu demisia

 3. Trebuie totusi sa stabilim daca Iohannis Klaus(„cretinisne”, vinzarea Ardealului etc) este timpit, prost sau cretin ?! Nu poate fi toate deodata !? Sa nu-l transformam intr-un geniu al Prostiei !!

 4. DEJA POPULATIA S-A AUTOIMUNIZAT !

  • Ai dreptate, peste 90% sunt proști.

 5. Asta este rasplata votului acestui imbecilului !

  • Vezi bah ca ti-ai mancat o litera

 6. Prim ministrul impostor , sekurici, un rateu penibil ne anunta ALERTA AMAXIMA ! Auzi stirpitura maxima !? Astia vor sa scoata lumea in strada …

 7. @ „Membri PNL” ,ca domnul Andrei Marga , ?
  https://www.youtube.com/watch?v=msSc7Mv0QHY
  , ?

 8. @ Și o variantă mai de prin zona diplomatului Andrei Marga, ?
  https://www.youtube.com/watch?v=m5z6xqVFUXU
  , ?

 9. Tampitii, imbecilii, cretinii: Werner Iohannis, Ludovic Orban, Marcel Vela si musulmanul Arafat sa plece de la conducerea statului ROMANIA !!! . AU INCALCAT/ VIOLAT GRAV CONSTITUTIA ROMANIEI: au restrictionat/ limitat ( fara lege aprobata in PARLAMENT ) drepturi si libertati cetatenesti , au discriminat , umilit si arestat ( in case ) romanii cu varste peste 65 ani ( au incalcat art. 53, al ( 1) si al ( 2) din Constitutia Romaniei ). Sunt PENALI !!!

 10. Pentru Marga..Cat e cavoul?Scump domle,scump..Cu vreo doua postari il plateste!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998