CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Andronic confirma Inpolitics: Geoana, ”executat” in campanie cu vizita la Moscova

0 comentarii / 1921 vizualizări / 1 noiembrie 2010

Consultantul politic Dan Andronic, apropiat, în acest moment, de partidul de guvernămînt, confirmă, într-un interviu acordat ”Evenimentului zilei” ipoteza lansată de Inpolitics la jumătatea lunii trecute, potrivit căreia vizita lui Geoană la Vîntu a avut, mai degrabă, un rol de ”acoperire” pentru probleme electorale mai severe ale candidatului PSD, precum celebra vizită la Moscova.

Reamintim că, pe 16 octombrie, Inpolitics avansa teoria că vizita lui Geoană la Vîntu, înaintea turului doi al alegerilor, nu a fost o gafă, așa cum s-a scris, ci un scenariu bine pus la punct prin care candidatul PSD să iasă din cursă mai onorabil – sub pretextul acelei vizite nepotrivite – decît dacă echipa lui Traian Băsescu ar fi recurs la alte arme de atac, pe care le avea în dotare. Principala asemenea armă, relata siteul nostru, e probabil să fi fost misterioasa vizită la Moscova a lui Geoană, pe care pesedistul a încercat să o țină la secret, și care, odată dezvăluită în amănunt, ar fi putut să îi curme acestuia definitiv cariera politică.

Iată confirmarea venită azi, din partea lui Dan Andronic, care spune că Băsescu ar fi ajuns președinte și fără vizita lui Geoană la Vîntu, pentru că existau și alte teme de atac: ”A mai existat o temă, constantă pe parcursul dezbaterii, referitoare la relaţia lui Geoană cu Moscova. Dacă n-ar fi existat acel moment cu Vîntu, ar fi existat un altul, cu vizita pe ascuns a lui Geoană la Moscova, care este la fel de sensibilă. Cred că Băsescu ar fi ajuns preşedinte în continuare”. Pentru cei care știu să citească printre rînduri, mesajul e mai mult decît sugestiv. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998