CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Angelina Jolie: Israel pedepsește colectiv un întreg popor, mă rog pentru civilii nevinovați

9 comentarii / 2214 vizualizări / 29 octombrie 2023

”La fel ca milioane de oameni din întreaga lume, am fost marcată în ultimele săptămâni de suferință și de furie din cauza atacului terorist din Israel, a morții atâtor civili nevinovați și m-am întrebat cum aș putea ajuta cel mai bine. Și eu mă rog pentru întoarcerea imediată și în siguranță a fiecărui ostatic și pentru familiile care poartă durerea inimaginabilă a uciderii unei persoane dragi” a scris Angelina Jolie, pe Instagram.

”Mai presus de toate, mă rog pentru copiii uciși și pentru numeroșii copii rămași acum orfani. Ceea ce s-a întâmplat în Israel este un act de teroare. Dar acest lucru nu poate justifica viețile nevinovate pierdute prin bombardarea unei populații civile din Gaza care nu are unde să se ducă, nu are acces la hrană sau apă, nu are posibilitatea de a fi evacuată și nu are nici măcar dreptul fundamental al omului de a trece o graniță pentru a căuta refugiu.
Datorită muncii mele cu refugiații timp de 20 de ani, sunt preocupată în toate modurile de soarta persoanelor strămutate de pe urma violențelor. Gaza are o populație de peste 2 milioane de oameni (jumătate dintre ei sunt copii), care trăiesc sub o blocadă severă de aproape două decenii, pe lângă alte decenii de strămutare și lipsă a unei patrii. Cele câteva camioane cu ajutoare care intră reprezintă prea puțin din necesar (și care era livrat zilnic înainte de conflictul actual), iar bombardamentele provoacă zilnic noi nevoi umanitare disperate. Refuzul de a primi ajutor, combustibil și apă pedepsește colectiv un popor.
Umanitatea cere o încetare imediată a focului. Viețile palestinienilor și ale israelienilor – și viețile tuturor oamenilor la nivel global – contează în egală măsură.
Trebuie să se facă tot ceea ce se poate pentru a preveni noi victime civile și a salva vieți. La fel ca mulți alții, am donat pentru eforturile de ajutorare medicală. Am ales să sprijin activitatea organizației ”Medici fără frontiere” și am urmărit îndeaproape rapoartele lor” mai scrie vedeta hollywoodiană. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. „pedepsește” implica o oarecare legitimitate:
  nu,nicidecum
  ji’danii s-au apucat de OMOR PAGAN!
  (ca sa aiba in primavara sange pt. picatzele de pe pasca lor,
  etc,etc,etc;
  canibalism!)

 2. Da’ Maia Morgestein, marea noastră actriță sau artistă, sau ce o mai fi ea, nmz nmk?
  Hmmm!

 3. Nu mai este mult pana pe 17 noiembrie cand SUA Company va intra in faliment si va fi vanduta pe bucati chinezilor, englezilor si altor creditori, asa ca cenzura poponarilor de la Google pusi de parashuta urSULA cenzureaza totul la foc automat, numai ADEVARUL sa nu se afle.
  Dar adevarul nu poate fi oprit, nici de JIDANII Paduchiosi Poponari si Retardati si nici de alti poponari reatardati.
  Dar cand mascarada se va incheia va fi vai si amar de Paduchiosii nazisti de oriunde, pentru ca si-au dat arama pe fata si OMUL nu-i va mai tolera.
  Razboi au vrut, razboi vor avea satanistii Paduchisi !

  https://www.infobrasov.net/wp-content/uploads/photo-gallery/thumb/1867.jpg?bwg=1698571265
  Nu v-ati orientat !Asta e kibutzul care tyrebuia sa-l atacati !

  • poponar reatardat paduchios nazist satanist cu muci in gura ?

   • Incapacitatea ta intelectuală de a înțelege fenomenele economice care dictează actele și faptele politice îți generează frustrări din lipsa de argumentație inteligenta și limbaj trivial care, de obicei, psihologic e apanajul inculților oligofreni care trăiesc in lozinci și clișee induse subliminal de propagandă.

    • ZOAIE terminata

    • „Mihai” e cel care improasca idiot termenii „poponar”, „reatardat” „paduchios” „nazist satanist” in stanga si in dreapta si spune ca va administra tuturor STREANGUROL si LOPATIN. Doar alti dementi il pot aplauda pe psihopat

  • -avem pretentie la Montana si Dakota de nord,
   cele 2 state americane alaturate.

 4. Poate sa se roage,numarul copiilor palestinieni morti in conflict a ajuns undeva la 3000,vezi si Ucraina unde in 2 ani de razboi nr.ul e la jumatate fata de Palestina in 3 saptamani.Putoarea ar face bine sa-si vada de treaba,adica sa nu se mai bage in seama.Are n copii adoptati,asa ca sa se ocupe de ei.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998