CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Aniversare: Guvern PSD-PNL, la un an de la marele discurs antipesedist al lui Iohannis

25 comentarii / 4207 vizualizări / 21 noiembrie 2021

Mîine, 22 noiembrie, Klaus Iohannis va instala la cîrma României un guvern PSD-PNL, posibil chiar cu prim-ministru pesedist de acum. Dacă nu de acum, peste un an și jumătate. În oricare situație, guvernarea va trece în mîinile PSD pînă la alegeri. Mare păcat că nu a mai adăstat două zile, ca să facă învestirea pe 24 noiembrie. O zi foarte specială. Ziua în care se face un an de la cel mai violent discurs anti-PSD al președintelui din întreaga lui carieră. Un discurs echivalent lui ”I have a dream”, ”Ich bin eine berliner” ori ”Mr.Gorbaciov, tear down this wall!”. Și din care e interesant de văzut ce a mai rămas. Ziua de mîine ne va lămuri.

Ce ne transmitea Klaus Iohannis acum un an, pe 24 noiembrie:

”Să nu uităm niciun moment că, la trei decenii de la Revoluția din 1989, România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent.
Partidul Social Democrat este principalul vinovat pentru acest dezastru și acest lucru trebuie afirmat clar și răspicat(…)
Țara noastră a fost puternic afectată ani la rând de corupția și incompetența guvernelor PSD, care au blocat dezvoltarea, nu au investit în infrastructură și au direcționat fondurile publice către clientela de partid. Nicio reformă nu a fost dusă până la capăt în România, nicio reformă care s-a dorit reală nu a scăpat nesabotată de PSD.
Adevăratele priorități au fost ignorate și abandonate și așa ne-am trezit în plină pandemie cu lipsuri majore în sistemul medical, cu o infrastructură deficitară și cu un sistem educațional cu probleme critice.
Clientelismul promovat la nivel de politică de stat și indiferența față de problemele sistemice acute au dus România în punctul în care statul era în pericol să nu își mai poată îndeplini misiunea sa fundamentală: aceea de a proteja sănătatea și drepturile cetățenilor(…)
În toate domeniile, deciziile se iau acum după consultarea experților și a specialiștilor, avem o relație excelentă cu partenerii europeni, iar România a fost scoasă de pe lista rușinii în care ne-a inclus PSD, cea a țărilor cu probleme în ceea ce privește justiția și statul de drept.
Este de neconceput un scenariu în care în toată această perioadă să fi fost la putere PSD. Ne putem lesne imagina catastrofa sanitară în care am fi ajuns cu o guvernare pesedistă, care a eșuat lamentabil pe toate planurile și în condiții normale, când nu aveam de înfruntat o pandemie.
PSD a demonstrat că nu este capabil să se schimbe. În ciuda încercărilor de a-și cosmetiza imaginea, rămâne aceeași formațiune retrogradă, a baronilor roșii, tributară unui mod de a face politică pe care cetățenii nu îl mai tolerează și nu și-l mai doresc.
Ce dovadă mai bună a faptului că PSD nu a înțeles nimic și că acționează strict în interes de partid decât permanenta subminare din Parlament a oricărui efort al Guvernului de a ține sub control pandemia?
Cum poate fi catalogată altfel decât cinică și iresponsabilă atitudinea pesedistă de a împovăra peste putință bugetul statului cu tot felul de pomeni electorale, deși parlamentarii PSD știu foarte bine că pur și simplu nu sunt bani pentru astfel de măsuri?
Sau un alt exemplu relevant: în timp ce românii și Guvernul se luptă cu pandemia și cu efectele economice ale acesteia, pesediștii tot încearcă să treacă scutiri de taxe pentru domenii cum este cel al cazinourilor și al jocurilor de noroc. Așa acționează în Parlament un partid nociv, care numai la beneficiul și la nevoile oamenilor nu se gândește!
Ei bine, acest lucru trebuie să înceteze!
Este timpul să construim România Normală!(…)

Pe 6 decembrie, trebuie să lăsăm în urmă definitiv acest coșmar.
Sunt, în continuare, sută la sută implicat pentru ca proiectul cu care am fost ales, România Normală, să prindă contur. Vă asigur că voi lucra alături de viitorul guvern, pe care îl văd constituit în jurul PNL, pentru a transforma această viziune în realitate.
PNL este partidul care, la finalul anului trecut, a avut curajul să-și asume o guvernare știind că preia un buget secătuit și o administrație în care PSD a plasat numeroși incompetenți.
Sunt convins că, peste patru ani de acum înainte, vom vedea noua față a României demne, prospere și democratice.”

Așa ne transmitea președintele acum un an.
Probabil că proiectul ”Noua față a României demne și prospere” rămîne pe agenda președintelui.
Doar că îl va face cu PSD la butoane. A naibii soartă, cît de ironică se dovedește cîteodată…(Bogdan Tiberiu IACOB)

foto: Fanatik

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

25 Comentarii

 1. Karma is a bitch!
  AdiCĂ Carmen este o curva!
  Si la propriu și la figurat!
  Pentru fanii# decât bine le doresc!

 2. Un bou, ca toți boii puțin la simțire, /În zilele noastre de soart-ajutat..

 3. Boona searaaaa, Budapeeest!!!!! :))))))))))))))
  Sa cantam impreuna.

  Mai bine vaccinat decat educat,
  Mai bine vaccinat decat igienizat!
  Mai bine verzificat decat cumpatat,
  Mai bine FASCIST decat democrat.

  Eu tot spun ca cei cu puta mica nu au curajul sa se vaccineze, pana cand m-a lovit o caramida in cap si am realizat ca daca vaccinurile ar fi sigure si la fel de inofensive ca o vitamina C sau chiar ca si temutul paracetamol, atunci nimeni nu s-ar teme de vaccin. Eu am mult curaj si m-am vaccinat ca sa pot merge in strainatate sa imi castig painea. Sunt un fericit colaborationist al fascismului asa cum in anii 33 erau vecini care tradau pe evreii care nu purtau steaua galbena pentru a le lua proprietatile dupa ce erau intemnitati. Zero sum game :))))))))))

  • Charlie are puța mică și se cacă pe el de frica vaccinării obligatorii. Prostovanul nu vrea să vadă cum îi crapă clampăii prostovani.

   Abia aștept să-l văd și pe Marius Mioc la ziar. :))))))))))))))))))))))))))))))))

  • Cacamicu s-a vaccinat de prost, sau fiindca era obez si cu multiple comorbiditati.
   OBEZUL cacamicu, un criminal tembel.

 4. https://www.utebergner.de/der-wert-eines-menschen-haengt-nicht-von-seinem-impfstatus-ab/

  Oamenii de știință Prof. Dr. Rolf Steyer și Dr. Gregor Kappler au făcut acest studiu la inițiativa dnei parlamentar și aceștia au concluzionat că excesul de mortalitate în Germania este strâns legat de rata de vaccinare. Studiul afirmă:

  „Corelația este + .31, este uimitor de mare și mai ales într-o direcție neașteptată. Ar trebui să fie de fapt negativă, astfel încât s-ar putea spune: cu cât rata de vaccinare este mai mare, cu atât mortalitatea în exces este mai mică. Cu toate acestea, este cazul opus și acest lucru necesită clarificare urgentă. Mortalitatea în exces poate fi găsită în toate cele 16 landuri germane. Numărul deceselor cauzate de Covid raportat de RKI în perioada analizată reprezintă doar o parte relativ mică din excesul de mortalitate și, mai presus de toate, nu poate explica problema critică: cu cât rata de vaccinare este mai mare, cu atât excesul de mortalitate este mai mare.”

  • The AP admits that the case of Africa is too significant to ignore, noting the fact that it by and large managed to escape seeing a deep impact by the pandemic, leaving scientists and health experts baffled:

   „”When the coronavirus first emerged last year, health officials feared the pandemic would sweep across Africa, killing millions. Although it’s still unclear what COVID-19’s ultimate toll will be, that catastrophic scenario has yet to materialize in Zimbabwe or much of the continent.
   But there is something „mysterious” going on in Africa that is puzzling scientists, said Wafaa El-Sadr, chair of global health at Columbia University. „Africa doesn’t have the vaccines and the resources to fight COVID-19 that they have in Europe and the U.S., but somehow they seem to be doing better,” she said.
   Fewer than 6% of people in Africa are vaccinated. For months, the WHO has described Africa as „one of the least affected regions in the world” in its weekly pandemic reports.”

   • E plin de puzzling scientists la fel cum e plină România de prostovani obezi care horcăie de proști până crapă de COVID: :)))))))))))))))))

 5. Președintele ciumei COVID, Klaus Werner Iohannis, a mâncat căcat. A confirmat 7 ani.

  Imbecilul SRI și banda Securității ucid români și-i raportează cum le convine, cu o zi întârziere sau cu un an întârziere, sistemul sanitar e o glumă, iar prostovanii citesc prostii pe net în loc să-și asigure singura șansă de a supraviețui în gunoiul ăsta de țară. :))))))))))))))

  • https://www.bitchute.com/video/tVRcoBkuBAhi/

   Cacamicu este cel mai scabros securist online. In lume incepe revolutia si prostul dement pupa in cur serviciile si indeamna lumea sa isi ia certificat digital ca sa poata calatori. CRETINUL. Tampitul.
   Lumea incepe revolutia si boul asta platit de servicii indeamna ca si Ceausescu la liniste, calm si colaborare cu fascismul. Ce cretin.

  • De urmarit parerea unor americani despre cretinii de teapa lui Cacamicu, colaborationist fascist.
   https://www.bitchute.com/video/DFkUAuiPKOgK/
   Vorbeste despre faptul ca masurile sunt cu totul disproportionate de segregare in doua clase distincte, Covid nu este Ebola, spune invitatul emisiunii de pe Fox.

  • Si Austria, https://www.bitchute.com/video/RNHejlfYWuIv/
   Daca nu ma insel, pe la minutul 5:18 este un steag al Romaniei pe care scrie AUR.
   Cred ca au fost chiar si un milion de austrieci intreaga zi de proteste. Oamenii simt, stiu ca din sanul lor s-a nascut Adolf Hitler, recunosc tirania si pe viermii numiti Cacamicu, colaborationisti securisti.

  • Roma, sute de mii de oameni democratici, nu viermi taratori precum Cacamicu
   https://www.bitchute.com/video/dT1dQcBm2q7x/

   • Dacă și Gelu Vișan la TV își punea cenușă în cap :))))))))))) și spunea că popoarele nu vor certificatul verde (dar eu, Cacamicu, îl doresc), că guvernele nu ar dori să îl impună dar sunt nevoite de dragul poporului, eu Cacamicu sunt mai ticălos decât Gelu Vișan, presupus violator.
    Eu cred că toată lumea trebuie să aibă certificat digital și cei care au protestat în acest weekend sunt niște lepre, elemente huliganice. Discursul lui Ceaușescu din ultimele lui zile este cel mai potrivit în aceste momente:

    ” Dragi tovarăşi şi prieteni, cetăţeni ai Republicii Socialiste România. Mă adresez, în această seară, întregului popor al patriei noastre socialiste, în legătură cu evenimentele grave care au avut loc, în ultimele zile, la Timişoara.

    În zilele de 16 şi 17 decembrie, sub pretextul împiedicării aplicării unei sentinţe judecătoreşti legale, cîteva grupuri de elemente huliganice au organizat o serie de manifestări şi incidente, trecînd la atacarea unor instituţii de stat, distrugînd şi jefuind o serie de clădiri, de magazine, de clădiri publice, iar în ziua de 17 decembrie şi-au intensificat activitatea împotriva instituţiilor de stat şi de partid, inclusiv a unor unităţi militare.

    Din desfăşurarea evenimentelor şi din declaraţiile unor reprezentanţi la aceste, unor participanţi la aceste evenimente, aceste grupuri aveau scopul de a provoca dezordine şi distrugerea instituţiilor şi bunurilor generale ale oraşului şi de a da semnalul unor asemenea acţiuni şi în alte centre.”

 6. Un bou KWJ asta!
  Sper sa l vedem suspendat cat mai repede!

  • Nuu vrem sa-l vedem pe mizerabilșul nazist K.W Iohannis in fata unui pluton de executie.

 7. Cine este acest ins ce raspunde la numele d eK.W.Iohannis?K.W.Iohannis este un ratat al rasei uamne, un ins care nu are nicio valoare ca om, ca oresupus intelectual, iar ca politician a dovedit ca este un sadic crimianl nazist. Este revoltator ca politicienii romani sa mai permita ca nulitatea crimianl nazista K.W Iohannis sa mai ocupe fraudulos palatul Cotroc eni. onoarea si demnitatea politicienilor romani ii obliga sa sereintroduca condamnarea la moarte pentru subumanul Iohannis.

 8. In urma cu exact 7 ani scriam, facand apel la libertatea de expărimare si de justa informare a electoratului roman. Iata ca astazi nazistul K.W Iohannis ramane fara masca si ifosele de neamț.
  Klaus Johannis este un hitlerist absolut ,Poate cineva sa ma convinga ca gresesc,imi doresc foarte mult sa fiu contrazisa.
  Zilele aceastea Klaus Verner Johannis ,asemeni lui Adolf Hitler si-a lansat ” o carte biografioca”, numita PAS CU PAS ce se vrea a fi o indrumatoare a viitoarelor fapte prezidentiale ale lui Klaus Johannis cel ce anunta ca din Romania va dispare pluralismul politic si ca toata puterea va fi doar in mana lui si ai mafiotilor fosti PDL-isti acum PNL-isti condusi de un contrabandist PDL, Blaga Vasile.)
  Asemeni cartii lui Klaus Johannis, numita PAS CU PAS, si Adolf Hitler scrie o „arte „numita Mein Kampf (în română Lupta mea) este o carte scrisă în două volume:
  Eine Abrechnung (O socoteală), publicată pe 18 iulie 1925
  Die nationalsozialistische Bewegung (Mișcarea Național-Socialistă), publicată în 1926
  Eine Abrechnung este alcătuită din 12, iar Die nationalsozialistische Bewegung este alcătuită din 15 capitole.
  Mein Kampf este o operă autobiografică,( ca si „cartea „lui Johannis) dar și o platformă program a nazismului,( asa cum anunta si Johannis in cartea sa) mai ales al doilea volum. Se cuprind aici unele „soluții” la problema evreiască ( in cazul lui Johannis moldovenii ,muntenii sunt considerati suboameni)
  Mein Kampf (ACUM DEVENITA PAS CU PAS) a reprezentat și încă reprezintă pentru naziștii și neo-naziștii din al Doilea Război Mondial și azi bazele național-socialismului.

 9. & Papa Francisc condamnă „lăcomia nestăpânită” a oamenilor, în mesajul de Crăciun , ?
  https://www.mediafax.ro/externe/papa-francisc-condamna-lacomia-nestapanita-a-oamenilor-in-mesajul-de-craciun-17796523

 10. & Ăștia de la alianța „PNL ,,muie PSD””, anunță obiective îndrăznețe, ?

 11. & După propunerea lui Ciucă de către Iohannis negocierile se pare că au contribuit la un consens, ?

 12. & Prin negocieri între Ciucă și Ciolacu și cu implicare UDMR-u’ , ?

 13. & De observat și cum Ciucă și Ciolacu execută directivele de la Cotroceni și de la UE, și implicarea de la UDMR-u’ , ?
  O „speță de guvernare” ce amintește și de unele bancuri cu Bulă, ?

 14. &, Ciolacu l-ar fi propus viceprim și pe Grindeanu, ?

 15. […] În toate domeniile, deciziile se iau acum după consultarea experților și a specialiștilor, avem o relație excelentă cu partenerii europeni, iar România a fost scoasă de pe lista rușinii în care ne-a inclus PSD, cea a țărilor cu probleme în ceea ce privește justiția și statul de drept.Este de neconceput un scenariu în care în toată această perioadă să fi fost la putere PSD. Ne putem lesne imagina catastrofa sanitară în care am fi ajuns cu o guvernare pesedistă, care a eșuat lamentabil pe toate planurile și în condiții normale, când nu aveam de înfruntat o pandemie.PSD a demonstrat că nu este capabil să se schimbe. În ciuda încercărilor de a-și cosmetiza imaginea, rămâne aceeași formațiune retrogradă, a baronilor roșii, tributară unui mod de a face politică pe care cetățenii nu îl mai tolerează și nu și-l mai doresc.Ce dovadă mai bună a faptului că PSD nu a înțeles nimic și că acționează strict în interes de partid decât permanenta subminare din Parlament a oricărui efort al Guvernului de a ține sub control pandemia?Cum poate fi catalogată altfel decât cinică și iresponsabilă atitudinea pesedistă de a împovăra peste putință bugetul statului cu tot felul de pomeni electorale, deși parlamentarii PSD știu foarte bine că pur și simplu nu sunt bani pentru astfel de măsuri?Sau un alt exemplu relevant: în timp ce românii și Guvernul se luptă cu pandemia și cu efectele economice ale acesteia, pesediștii tot încearcă să treacă scutiri de taxe pentru domenii cum este cel al cazinourilor și al jocurilor de noroc. Așa acționează în Parlament un partid nociv, care numai la beneficiul și la nevoile oamenilor nu se gândește!Ei bine, acest lucru trebuie să înceteze!Este timpul să construim România Normală!(…)Pe 6 decembrie, trebuie să lăsăm în urmă definitiv acest coșmar.Sunt, în continuare, sută la sută implicat pentru ca proiectul cu care am fost ales, România Normală, să prindă contur. Vă asigur că voi lucra alături de viitorul guvern, pe care îl văd constituit în jurul PNL, pentru a transforma această viziune în realitate.PNL este partidul care, la finalul anului trecut, a avut curajul să-și asume o guvernare știind că preia un buget secătuit și o administrație în care PSD a plasat numeroși incompetenți.Sunt convins că, peste patru ani de acum înainte, vom vedea noua față a României demne, prospere și democratice.”Așa ne transmitea președintele acum un an.Probabil că proiectul ”Noua față a României demne și prospere” rămîne pe agenda președintelui.Doar că îl va face cu PSD la butoane. A naibii soartă, cît de ironică se dovedește cîteodată…Bogdan Tiberiu IACOBSursa: inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998