CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Anticipate sau nimic: Ponta nu ia in calcul intrarea la guvernare

0 comentarii / 1418 vizualizări / 2 august 2010

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, azi, după şedinţa BPN, că formaţiunea sa va depune moţiunea de cenzură în sesiunea parlamentară din toamnă chiar dacă nu va reuşi să strângă 236 de semnături, necesare demiterii Guvernului.

„Avem dretul la o moţiune de cenzură pe sesiune. Numai PSD poate să depună această moţiune de cenzură, niciun alt partid de opoziţie nu are numărul necesar. Nu vom lăsa această sesiune parlamentară fără a depune moţiunea de cenzură”, a spus Ponta, conform Mediafax, răspunzând unei întrebări care viza modul în care va acţiona PSD în situaţia în care nu va strânge 236 de semnături în favoarea moţiunii de cenzură.

Ponta a precizat că PSD şi PNL nu au, în acest moment, numărul de voturi necesar pentru a demite Guvernul Boc şi a dat de înţeles că PSD nu desfăşoară, în acest moment, negocieri cu parlamentari din zona arcului guvernamental pentru a vota moţiunea de cenzură.

„Nu avem numărul de voturi, noi şi PNL, dacă nu vom convinge şi alţi parlamentari să voteze moţiunea de cenzură şi eventual o altă construcţie politică după acel moment”, a subliniat Ponta.
Ponta a reiterat, de asemenea, poziţia PSD de a nu intra la guvernare, el precizând că scopul depunerii moţiunii de cenzură rezidă în demiterea Guvernului Boc.
„Nu luăm în calcul varianta intrării la guvernare. Trebuie dat jos Guvernul şi mers la oameni pentru a avea un mandat pentru a scoate ţara din criză”, a explicat Ponta.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998