CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Anticoruptia are o problema: Kovesi e insarcinata in luna a treia

0 comentarii / 11146 vizualizări / 17 martie 2011

Procurorul general al României, Laura Kovesi, 38 de ani, este însărcinată în luna a treia, potrivit unor surse demne de încredere apropiate acesteia, ceea ce înseamnă că nașterea ar trebui să aibă loc în debutul toamnei.

Kovesi este în prezent divorțată, după ce s-a despărțit în 2008 de soțul ei, Eduard, după cinci ani de mariaj. Ulterior, presa a semnalat o relație înfiripată între Kovesi și propriul SPP-ist, dar, după apariția unor fotografii cu aceștia, bărbatul a fost pensionat, deși avea puțin peste 40 de ani. Ulterior, el ar fi fost reîncadrat în Ministerul de Interne. Despre procurorul general presa a mai scris că a avut o relație, în anii 90, și cu primarul actual al Sibiului, Klaus Iohannis.
Cea mai spectaculoasă insinuare la adresa ei, însă, e una de dată recentă, și a fost făcută în plenul Senatului de către un parlamentar PSD, Valer Marian. Acesta a afirmat că directorul adjunct al SRI, Florian Coldea, ar fi petrecut într-o seară împreună cu Laura Kovesi, anul trecut, pe 21 septembrie, apoi, noaptea, ar fi plecat amîndoi spre domiciliul acesteia, la volanul autoturismului său de serviciu. Coldea ar fi provocat un accident de circulație pe Bd.Ștefan cel Mare, aflat sub influența alcoolului, el intrînd cu mașina în pomii din fața clubului Dinamo. Valer Marian a declarat că dosarul respectiv a fost mușamalizat ulterior de Secția Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casație și Justiție, ca urmare a intervenției procurorului general al Romîniei. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998