CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Antonescu: Basescu si PDL imprumuta miliarde de euro, pe care ii consumă ei si ii plătim noi

0 comentarii / 1448 vizualizări / 6 septembrie 2010

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, azi, după şedinţa BPC, că rediscutarea acordului cu FMI înseamnă un nou împrumut şi a susţinut că preşedintele Traian Băsescu şi democrat-liberalii împrumută miliarde de euro de la Fondul Monetar Internaţional pe care îi consumă cu clientela politică.

„FMI se comportă strict ca o bancă, deci, dacă România mai poate contracta încă un împrumut, fie primit. Împrumutul va trebui, repet, să-l plătim noi şi copiii noştri, împrumuturile, iar domnul Traian Băsescu şi cei care guvernează în numele domniei sale şi cu voie de la domnia sa îndatorează iresponsabil România pentru a-şi îmbogăţi clientela, începând cu ei înşişi. Cu alte cuvinte, o mai spun o dată simplu: Băsescu şi PDL împrumută bani pe care îi consumă ei şi pe care îi plătim noi, miliarde şi miliarde de euro”, a susţinut Crin Antonescu, citat de Mediafax. El a subliniat că „fiecare român trebuie să ştie asta, fiecare român care i-a dat credit lui Traian Băsescu, l-a votat sau nu l-a votat”.
„Nimeni, atunci când va cere banii înapoi şi atunci când va trebui să-i dăm, nu-l va căuta pe Traian Băsescu, pe Emil Boc, pe Videanu, pe Berceanu, pe Vlădescu sau mai ştiu eu pe cine, pe domnul Ialomiţianu, ci va face bună de plată România ca stat, adică pe contribuabilul român, indiferent de opţiunea lui politică şi de veniturile lui, indiferent de faptul că nu are niciun amestec şi responsabilitate în politica absolut aberantă şi antieconomică şi antinaţională a actualei puteri”, a spus Antonescu. Pe de altă parte, liderul PNL a solicitat din nou Guvernului să facă foarte clar cunoscute datele economice reale.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998