CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Antonescu: Mă tem mai mult că ajung la Palatul Cotroceni, decât că nu ajung

0 comentarii / 1595 vizualizări / 23 martie 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara că se teme mai mult că va fi ales preşedintele ţării, decât că nu va ajunge şef al statului.

„Mă tem mai mult că ajung la Palatul Cotroceni, decât că nu ajung, pentru că a ajunge la Palatul Cotroceni într-o ţară ca România acum şi în următorii ani este o responsabilitate enormă. Este o ţară extrem de lipsită de orice factor coagulant, este o ţară în care cei mai mulţi cetăţeni nu mai au încredere nici în ei înşişi, în ţara lor, nici în instituţii şi responsabilii acestei ţări, este o ţară care, din păcate, este uşor legată de mâini şi picioare, nu de alţii, ci de ea însăşi chiar în peisajul internaţional, în UE. Este o ţară pusă în defensivă”, a afirmat Antonescu, la TVR1, în contextul sondajului INSCOP, pe care l-a catalogat „atipic”.
El a spus că în ceea ce priveşte interimatul pe care l-a avut la Cotroceni, ar face tot ce a făcut în acea perioadă. „Aş face tot ce am făcut. Tot, la centimetru. Poate că aş insista mai mult pe lângă alţii să facă altceva decât ce au făcut. (…) Nu este relevantă pentru un mandat întreg, dar ca experienţă personală am văzut ce se poate uneori ascunde în spatele diplomaţiei sau principiilor”, a arătat, conform Agerpres, preşedintele liberalilor.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998