CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Antonescu: Nu am colaborat cu Securitatea, ce a făcut Băsescu nu poate fi calificat

0 comentarii / 1282 vizualizări / 7 ianuarie 2011

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, la Realitatea TV, că nu a colaborat niciodată cu Securitatea, el apreciind că declaraţia lui Traian Băsescu în care acesta a folosit sintagma „Prorumbacu, Porumbelu” nu poate fi calificată şi cerând şefului statului să formuleze în mod oficial acuzaţii.

„Iniţial, am socotit că e o categorisire zoologică, aşa cum domnul Băsescu obişnuieşte să facă cu toţi adversarii săi politici. Niciodată nu am colaborat cu fosta Securitate şi nu am avut vreo relaţie de vreun fel. În calitate de candidat la Parlamentul României şi la preşedinţia României, de fiecare dată am fost supus examenelor CNSAS. Nu a existat niciun fel de element legat de relaţia mea cu fosta Securitate”, a spus Antonescu, la Realitatea TV, conform Mediafax.

El i-a cerut preşedintelui să facă oficial şi clar acuzaţii, menţionând că în caz contrar, devine clar ce fel de personaj este Traian Băsescu.

„Ceea ce a făcut domnul Băsescu aseară nu poate fi calificat pentru că această poveste cu Porumbacu a circulat în mediile de internet sub anonimat în cursul campaniei electorale. Nimeni nu a îndrăznit să formuleze vreo acuzaţie sau vreo suspiciune împotriva mea”, a spus Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a catalogat, joi, la TVR 1, drept „admirabilă” alianţa dintre PNL şi PC, vorbind despre „Felix cu Porumbacu, Porumbelul (…) cu domnul Crin Antonescu”.

La remarca realizatorului emisiunii potrivit căreia se vede o coeziune pe frontul opoziţiei, Băsescu a intervenit cu observaţia: „Admirabil!”.

În timp ce moderatorul emisiunii invoca pactul de colaborare între PNL şi PC, Băsescu a intervenit din nou, spunând: „Felix cu Porumbacu, Porumbelul, sau cum, cu … nu ştiu…aaa, cu domnul Crin Antonescu, da”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998