CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Antonescu nu vrea sa colaboreze cu PSD la bugetul alternativ

0 comentarii / 1622 vizualizări / 6 decembrie 2010

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, azi, că, în opinia sa, nu este posibil să se elaboreze un buget alternativ al opoziţiei, de către PNL şi PSD, aşa cum a propus liderul social-democrat, Victor Ponta, pentru că cele două partide au viziuni fundamental diferite în ce priveşte bugetul.

Solicitat să răspundă propunerii avansate de preşedintele PSD, Victor Ponta, de a elabora un buget alternativ al opoziţiei, Antonescu a spus: „Vom discuta acum, la Birou. Eu nu cred însă că este posibil, din mai multe motive: pe de o parte pentru că avem, probabil, viziuni diferite fundamental asupra bugetului şi mai cu seamă pentru faptul că, pur şi simplu, un buget alternativ nu se poate face în lipsa tuturor datelor reale pe care cineva, când guvernează, le are la dispoziţie”.
El a adăugat că propunerea lui Ponta va fi dicutată în Biroul Politic Central al PNL şi comunicată social-democraţilor.
„O să discutăm însă acest lucru şi sigur că o să-l comunicăm celor din PSD”, a spus Antonescu, citat de Mediafax.
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a transmis, miercuri, o scrisoare către liderul PNL, Crin Antonescu, şi catre Daniel Constantin, liderul PC, în care propune crearea unui buget alternativ de catre opoziţie şi ca discuţiile pe această temă să aibă loc luni.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998