CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Antonescu: USL are nevoie de o victorie mare ca să vadă Europa ce vor românii

0 comentarii / 1513 vizualizări / 25 noiembrie 2012

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă, la Suceava, că USL va trebui să obţină în alegerile parlamentare toate voturile pe care le poate obţine întrucât are nevoie de o victorie mare ca să vadă Europa ce vor românii.

Antonescu a spus, în cadrul unui miting electoral organizat în municipiul Suceava, că USL a mai avut o bătălie grea şi în vara acestui an, referendumul, care în termeni democratici a fost câştigată pentru că niciodată 7,4 milioane de oameni nu au votat în România pentru o idee şi un proiect.
„Ne trebuie o victorie mare pentru ca toată lumea, nu numai în România, dar în Europa să vadă cu adevărat ce vor românii. Cred că dumneavoastră trebuie să demonstraţi că românii nu vor minciunile lui Traian Băsescu şi ale Monicăi Macovei sau ale oamenilor din jurul lor. Voinţa românilor contează. În Europa toate ţările sunt cu adevărat democratice şi în momentul în care răspunsul la urne al cetăţenilor României va fi fără echivoc nimeni nu va mai pune la îndoială nici acţiunile primului ministru nici acţiunile Guvernului, nici acţiunile USL pentru că ele vor avea în spate voinţa poporului, voinţa cetăţenilor României, exprimată prin vot”, a spus, conform Mediafax, Antonescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998