CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Antonescu vrea Antene: ”Alianta cu PC nu e exclusa”

0 comentarii / 1450 vizualizări / 7 decembrie 2010

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, luni seara, că o alianţă electorală cu Partidul Conservator (PC) „nu este o ipoteză exclusă”, iar preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, este un personaj mult mai puţin contestat decât actualul premier Emil Boc sau decât Traian Băsescu.

„Nu e o ipoteză exclusă (o alianţă electorală cu PC – n.r.), dar problema asta nu s-a pus. Eu am urmărit de multă vreme şi programele şi discursurile politice ale conservatorilor. (…) Văd lucruri destul de compatibile, dar, repet, această chestiune nu s-a pus”, a spus Antonescu la TVR, citat de Agerpres.

Întrebat dacă nu cumva crede că o astfel de alianţă ar dăuna imaginii PNL, Antonescu a negat.

„Domnul Voiculescu nu e singurul personaj contestat din politica românească, e infinit mai puţin contestat decât Boc, Băsescu sau doamna Udrea. Din punctul meu de vedere, cu domnul Voiculescu ca senator, pentru că nu mai e preşedinte de partid, deşi e limpede că are o influenţă majoră acolo, nu am avut până în acest moment puncte de nedepăşit”, a spus Antonescu.

De asemenea, întrebat dacă PC ar fi un partid frecventabil în optica liberalilor, liderul PNL a răspuns că da, PC este „categoric că e cel mai frecventabil partid dintre cele trei”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998