CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Antonescu: ”Vrem guvern de avarie, dar fara premier PSD”

0 comentarii / 1488 vizualizări / 27 august 2010

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, azi, că ideea guvernului de serviciu nu e lansată de PSD, liberalii vorbind de multă vreme de un guvern de avarie, precizând că are disponibilitatea pentru o discuţie serioasă în acest sens, dar excluzând ipoteza ca premierul să fie de la PSD.

Întrebat dacă ar fi de acord să facă parte dintr-un guvern de serviciu, propus săptămâna trecută de liderii PSD, Antonescu a precizat, la Mamaia, că nu e o idee lansată de PSD, liberalii vorbind de multă vreme despre „un guvern de avarie”.

„Nu e o idee lansată de PSD. Nu am niciun fel de ambiţie să discut paternităţi cu Adrian Năstase sau cu PSD, însă noi vorbim de mai multă vreme despre faptul că e deja în interes naţional ca Guvernul Boc să-şi înceteze activitatea împotriva României şi probabil că formula cea mai nimerită şi cea mai la îndemână pentru a asigura succesiunea unui asemenea Guvern odată căzut este un guvern de avarie i-am zis noi, de serviciu îi zic acum cei de la PSD”, a susţinut, conform Mediafax, Crin Antonescu.

Preşedintele liberalilor a precizat că pentru această ipoteză, a formării unui „guvern de serviciu”, liberalii au „disponibilitatea şi obligaţia de a o discuta” dacă se doreşte o discuţie serioasă despre înlocuirea Guvernului Boc.

„E o ipoteză pe care avem disponibilitatea şi obligaţia de a o discuta dacă vrem să vorbim serios despre înlocuirea Guvernului Boc”, a spus liderul liberalilor.

Întrebat dacă ar fi de acord cu o formulă de guvern de avarie în care PSD reclamă postul de premier, Crin Antonescu a răspuns: „Nu, în niciun caz”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998