CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Anunt-soc al liderului PSD: ”Sunt slabe sanse sa castigam in 2014”

0 comentarii / 1625 vizualizări / 9 mai 2010

Președintele PSD, Victor Ponta, face afirmații spectaculoase într-un interviu-fluviu apărut azi în ”Jurnalul național”, la loc de cinste figurînd anunțul că partidul său nu e pregătit să guverneze în acest moment și că nici nu are mari șanse să cîștige alegerile din 2014.

Întrebat de Marius Tucă dacă va demisiona de la șefia PSD în cazul pierderii viitoarelor alegeri, Victor Ponta a răspuns textual: ”Cred că avem şanse foarte slabe să câştigăm 2014-le, când sunt alegeri europarlamentare şi prezidenţiale. Proiectul meu este până în 2014. În mod sigur nu voi sta să mă dea cineva jos din funcţia de preşedinte”.

El a mai susținut și că PSD nu e capabil să guverneze țara în acest moment ”De ce să spun eu astăzi că PSD e pregătit să vină la guvernare cu un nou model social şi economic? Nu e pregătit! Aş fi nerealist să spun asta”.

Întrebat dacă PSD preconizează o opoziție crîncenă, la fel cu cea care l-a readus triumfal la putere, în 2000, Ponta dă un răspuns ambiguu: ”În parte da, în parte nu, Opoziţia va fi crâncenă, dar eu nu vreau să mai preluăm o ţară făcută praf. Dacă s-ar putea să n-o preluăm distrusă de tot, ar fi foarte bine”. El a confirmat, încă odată, că PSD a furat în alegeri, nedezmințindu-se de celebra declarație dată a două zi după scrutinul de anul trecut, cînd a spus că sistemul PDL de furat voturi a funcționat mai bine decît cel al PSD: ”Păi, şi nu a funcţionat? Acum, gura păcătosului adevăr grăieşte câteodată. Acum ce vreţi să fac?” a spus liderul social-democrat. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998