CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Anunt-soc la RFI: Dacian Ciolos si prostitutata virgina

5 comentarii / 7905 vizualizări / 9 martie 2017

La trei săptămîni de la celebrul interviu dat Andreei Esca, în care reușea să lămurească ascultătorii cînd face sex, dar nu și ce planuri politice are, fostul premier Dacian Cioloș se dovedește la fel de confuz și ezitant.

Așa se face că el a anunțat azi, la RFI, că are de gînd să lanseze nici mai mult, nici mai puțin decît un ONG politic, pregătit pentru viitoarele alegeri, dar care să nu aștepte viitoarele alegeri (?!!)
“E o organizaţie neguvernamentală cu obiective politice, în măsura în care politică înseamnă să fi preocupat de viaţa cetăţii, de ceea ce se întâmplă în societate”.

Pentru că a stat foarte mulți ani departe de țară, o să îi reamintim lui Cioloș ce înseamnă ”politică”, potrivit Dicționarului explicativ: ”Știința și arta de a guverna un stat” (Din lat. politicus, ngr. politikós, fr. Politique)

În consecință, sintagma ”ONG cu obiective politice” e un nonsens, o contradicție în termeni, la fel cum ar fi, bunăoară, ”prostituată virgină”.
Fostul premier a dezmințit, totodată, că ar fi luat o decizie în relația cu PNL sau USR.
“Nu am nimic conturat sau decis nici cu PNL-ul, nici cu USR-ul. Luăm în calcul foarte serios inclusiv un proiect politic nou, deci un proiect politic, o mişcare politică sau un partid politic. Indiferent de opţiunea pe care o vom avea, obiectivul nostru este să putem contribui la un proiect politic credibil sau o alternativă politică credibilă pentru viitoarele alegeri, dar care să nu aştepte viitoarele alegeri pentru a veni cu anumite propuneri care să poată să fie implementate până atunci” a declarat Cioloș, prelungind confuzia și suspansul cel puțin pînă la următorul interviu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. nu-l mai ia nimeni pe la Bruxelles,…au vazut cite timpenii a facut,..

  2. La Pericei,băiatu…! ONG gește tu politic cultura de ceapă și vezi poate iese usturoi…! Posibil ca acolo să reuești ceva..! ZIC

  3. Servicii secrete CAT CUPRINDE ! Orwell sa traiasca si ar muri a doua oara ….O tara de nevolnici lipsiti de coloana vertebrala! Iata dece suntem de rasul tuturor !

  4. Ce răutăți!!!Vreți sa spuneți că oamenii Onești n-au ce căuta în politică???așa spuneați despre Iohanis,despre USR!!!Macrin cum a reușit în Franța???Ne -am saturat de penali cu cariera politica!!!

  5. Scuze!!! Macron!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998