CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Apel la revoltă: ”PNL să se ridice împotriva comuniștilor fără scrupule de la PSD”

20 comentarii / 3876 vizualizări / 17 ianuarie 2023

Fostul lider liberal Liviu Negoiță lansează un apel public către PNL să se ridice contra celor pe care el îi numește ”comuniștii fără scrupule” de la PSD, care se întrec în declarații nerușinate împotriva partidului Brătienilor.

”Afirmațiile domnului Ciolacu de la Sălaj, cum ca ”PSD a făcut Revoluția și democrația în România”, m-au indignat, m-au revoltat pur și simplu!” a scris fostul primar pe Facebook.
”Parcă niciodată în istoria de după Revoluție a PNL, noi, liberalii, nu am fost atacați de pesediști sau alți politicieni de duzină fără ca nimeni dintre liberali, niciun lider național PNL, să nu fie în stare sa reacționeze, să dea o replică credibilă, tăioasă, unor comuniști fara scrupule care se vad cocoțați, ca stim noi cine, în copac! Zburdând de capul lor prin politica românească, pesedistii se intrec in declarații nerusinate fără ca cineva sa-i pună acolo unde le e locul – groparii democrației românești de după Revoluție!
Ei, partidul lor, înaintașii lor in politica românească, s-au născut din ,”Manifestul Partidului Comunist” și fac ce știu ei mai bine: mentin sărăcia în aceasta tara sub masca ipocrita a grijii pentru popor pentru a-și conserva o masa importanta de votanți!
Din respect pentru adevar si pentru memoria victimelor comunismului in tara asta, a victimelor PSD ca si continuator al PCR in politica din România, PNL nu ar trebui sa taca! Sa nu uitam vreodata ca socialistii au pe conștiința 1116 morti la Revoluția pentru libertate si 4089 răniți! Nici ca PSD a adus minerii in București, a instigat la crima, la moartea democrației! PSD a trimis România in grotele necivilizației europene!
Trebuie sa inceteze aceasta atitudine apatica, timorata, a liderilor PNL in a arata adevărata fata a PSD!
Aceasta tara s-a cristalizat si a rezistat ca o națiune doar prin politica liberala si nicidecum printr-o politica socialista, comunista! A venit timpul ca PNL sa ridice capul în politica din România, sa-si impună politicile publice si sa promoveze oameni de valoare prin care sa confirme așteptările românilor!” mai scrie Negoiță. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

20 Comentarii

 1. De unde a postat asta? De pe Lacul Como? Sau din Balotesti?
  Cel care a zis ca PSd-ul a făcut revoluția este un dobitoc. Punct! Sa nu existe semne de întrebare referitoare la părerea mea despre șeful de aprozar Ciolanu!

  • Dacă Ciolacu e de la aprozar, tu eşti sigur de la găozar.
   Iar dacă şeful PSD e un „dobitoc” (cum bine zici tu), e clar ca tu eşti un kretin mai tălâmb decât dobitocul.

   • Coclitule eu nu îmi reneg originea! Asta se cheamă democrație! Sa nu fii de acord cu ce fac vremelniciei lideri!Dar ce știi tu Puiule? Ești ocupat sa te gândești,ca un armăsar ce ești ,cum sa îți babardesti neamurile!
    Apropo AMR cât? Simți așa o senzație ciudata pe spinare? Asta e! Dead man posting!
    P.S cuvântul cheie este prezervativ!

    • că aşa e în politikă, jigodimul primează.

   • Boss! Du-te și fa repede o asig de viața! Sa aibă și ai tai ceva după tine! La cât de terminat ești sigur se vot bucura ca in sfârșit sa contribui și tu!
    In rest
    Tic
    Tac
    Tic
    Tac!
    Nu tik tok de unde te încarci de energie!

    • PSD – jeg ; PNL = jeg !

     • Jeg sau nejeg măcar eu știu cine sunt? Tu coclitule?
      Ai de grija când îți faci analizele pt asig de viața! Când îți faci anamneza nu scrie cu k sau y pentru ca o sa creadă aia cu suferi de retard și te mai trimit și la Bălăceanca sa te consulte aia!
      Acum ca suferi de retard nu e o noutate pentru cei care postează pe aici dar e mai bine sa ții doar pentru noi acest lucru!
      Tic/Tac!

     • PiŞDi şi PeNaLi (socrul lui PiZD-istul e de la PNL), bandiţii şi hoţii de la putere, bagă curand România în război cu Rusia, că mai mult nu-i duce capul, decât s-o sugă în genunchii de la Marele Licurici. Iar PiZD-istul zicea că pleacă la război, dar e doar un labagiu nenorocit, care şi-o freacă în public tot timpul, chiar si azi.

     • Coclitule eu nu am zis nimic de așa ceva! Eu am zis ca mie îmi dau arma, retardatilor precum ești tu nu! Asta am zis! Dar tu ai retard și nu înțelegi dar ți-am zis, nu scrie acolo la boli cu k și y!
      Apropo dacă ești supraponderal și cred ca ești, încearcă sa slăbești! Copârșeele pentru slabi sunt mai ieftine decât cele pentru grași și le faci alor tai o economie!
      Tic/tac!

     • PiZD-istul a spus de doua ori anul acesta, prin comentarii, ca se duce la razboi in Ucraina impotriva lui Putin. Si nu l-a intrebat nimeni nimic despre asta. Jegosii sunt jegosi pana la moarte, ca asa e la PSD si la PNL.

     • Coclitule fii antena! Exista un procedeu care se cheamă copy paste!
      Nu o sa te dau n judecată pt plagiat, deci copiază matale așa ca un geniu al scatofagiei și coprofiliei unde am zis eu ca o sa merg la război in Ucraina!
      Daca găsești nu voi mai posta aici!
      Daca nu găsești promiți sa îți tai venele și sa lași sa se scurga tot sângele ăla de nespălat?
      Ți se pare un schimb corect?
      Mie da!
      Viața ta de rahat pedofil și incestuos, pt ieșirea mea de pe acest site!
      Ai sânge cioara? Sau numai clanța e de tine?
      Spune cioara! Ai sânge?
      Acum sunt sigur ca nu vei apuca Paștele!

     • Nu mai stie de capul lui, kretinul !
      Se zvarcoleste in spame, turbatul !
      Huuuuo PSD !

     • „Psd-istul – ianuarie 7, 2023 at 11:23 am:
      Coclitule eu voi merge la război! Pentru ca mie îmi da arma! Ție? Nu prea cred!! “
      https://inpolitics.ro/romania-decuplata-de-bulgaria-vine-lovitura-la-consiliul-jai-din-25-ianuarie_1844404820.html
      ~
      Mai înainte, in aceeasi zi:
      „Psd-istul – ianuarie 4, 2023 at 07:43
      … ni se va bagă pe gât Basarabia! Ca de, azi mâine actorul ratat câștiga războiul cu jegosul de puțin și americanii au nevoie de baze cât mai aproape de Moscova!
      ….
      Popescu Mihai – ianuarie 4, 2023 at 11:51
      Îl cheamă Vladimir Putin, un conducător care ţine la poporul lui…

      Psd-istul – ianuarie 4, 2023 at 21:26 pm
      Trebuia sa apăra unul care provine dintr-o căsătorie sangvina!… Prapaditule fomist ce stai intr-o cutie de chibrituri! După mine ar trebui sa moara toți jegosii ce trăiesc la est de Nistru! De ce? Pentru ca numai rău a venit de acolo! Dacă ești chiar așa fan de ce nu mergi pe front sa lupți pentru el? Pentru ca ești un nimic! Un nimeni! un Zero (ai înțeles de ca am pus Z mare?)! Așa ca marș în gheena din care ai ieșit și stai acolo!

      PSD-istul – ianuarie 5, 2023 at 19:43 pm
      De ce gunoaiele latră și nu merg pe front? Simplu! Pentru ca nu sunt oameni! Sunt untermenschen! Punct! Asta e valabil pentru fanii actorului si pentru fanii kgb-sitului!
      Deci voi copii ai alfabetului marș pe front sau măcar un pic tonul mai jos! Cum nu o sa lăsați tonul (ca de Viagra e scumpa) hai pe front! Sunteți bărbați? Cu nevestele babardite de vecini sau șefi urlați pe aici!

      Psd-istul – ianuarie 7, 2023 at 11:23 am
      Coclitule eu voi merge la război! Pentru ca mie îmi da arma! Ție? Nu prea cred!!
      ……“
      ––––––––-
      Şi tot aşa.
      PyZD-istul este una din cele mai jegoase reptile parvenite, ca multe alte le din România, care postează arogant şi îngămfat la adresa majorităţii românilor, pe care îi dispreţuieşte pe fată, că nu ar avea bogăţia de care zice că beneficiază el, fără muncă, căci se vede că nu face nimic, ci o arde ca un labagiu cu comentarii kretine, de bou neisprăvit şi de jagardea penală.

     • Cioara coclita! Ești capabil sa găsești sau nu? E simplu! Poți sa nu ?
      Nu poți pentru ca suferi de retard! Așa ca
      pregătește-te sa te duci pe veșnicele plaiuri de vânătoare!
      Un harmasar ca tine , Hel Zorab!
      Tic tac!

     • Ai dreptate! Am zis ca voi merge pe front! E vina mea! Deci voi renunța a mai posta! Trebuia sa fiu mai specific, dar am zis am zis!
      Dar tot vei muri pana de Paste!
      Ca așa vrea Dzeu!

 2. Acuma, nu că PSD-iștii ar fi „mai cu moț”, dar, cu siguranță, la ei, „densitatea de trădători” e minimă, dacă nu chiar zero – singurul „criteriu de departajare” valabil în ziua de azi.
  … Că se pomenește de Brătieni : Dar KWJ-ul, „tartorul Liberalilor” din România (eșuată), face cinste „Partidului Brătienilor” ? Sau repetentul Cîțu ? Sau L. Orban – „saltimbancul politic” cel „înalt-țopăitoriu” ?
  Sau poate, R. Bogdan, care tuna cât îl țineau „bojocii”: «– Numai noi, Liberalii, prezentăm credi-bilitate „în ochii Europei”; numai cu noi la putere, Europa ne va respecta, și ne va „deschide toate porțile”, și „ne va da”… » (și tra-la-la…) (cit. din memorie).
  Și s-a văzut, nu? (plus alea ”80 de miliarde” de… minciuni iohaniste). Doar că, „urmașii Brătie-nilor” au obrazul suficient de gros (ca și „mentorul” kwj, de altfel), cât să nu-i afecteze.
  …Ce nu vor (probabil nici nu pot) să vadă ei, „Liberalii”, a început să vadă poporul: numai ei (și cu pulifricii „ăia mici” – „trotineții”) sunt aâtt de ahtiați după parvenire, cât să se preteze la orice ticăloșie, prezentând într-adevăr garanția că, ajunși la putere, vor slugări cu credință.
  Iar cât privește (re)invocarea temelor „de efect sigur” din istoria recentă: revoluția, eroii, minerii (sau ”minerii”?), martirii etc., amintesc o vorbă de pe la noi : „las-o jos, că măcăne”.

  • Dar sa nu uitam ca si PSD l-a dat pe ipochimenul de Victor Ponta.

 3. S-a trezit Livache!
  Poate isi aduc aminte procuriorii (macar o parte mica dintre ei) de averea acumulata fraudulos si de matrapazlucurile facute ca primar de sector.. Betivul turnator Petrov a protejat toata gasca de lacuste pedeliste.

 4. Impostura duce la expediere rapida spre oala cu smoala a Satanei pentru politicienii romani.

  • Satana e chiar în tine, inchizitorule, altfel nu l-ai mai pomeni mereu.
   Îi place să te facă să-l invoci, idiotule.
   Demenţii, paranoicii şi shizofrenicii dracului ce sunteţi !
   Ieşiţii „legiune” să umpleţi lumea cu veninul vostru psihopat.
   De câte ori ţi s-a spus să te tratezi, dar tu nu vrei?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998