CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Apelul lui Malaimare: ”Alo, nu se mai naste un partid intreg la minte in tara asta?”

2 comentarii / 2643 vizualizări / 13 mai 2020

În timp ce Oana Pellea îi scrie epistole fierbinți președintelui Klaus Iohannis, cerînd ajutor pentru artiși, un alt artist, Mihai Mălaimare, fost parlamentar, are altă problemă.

”Alo, nu se mai naste un partid in tara asta? Unul in care macar un singur om sa fie intreg la minte? Nu patriot, nu nationalist, nu de stanga. INTREG LA MINTE. ATAT! Puterea actuala in totalitatea ei trebuie rasturnata iar voi faceti amendamente la legile ei?” a scris artistul pe Facebook. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Intrebare capitala. Raspunsul ? Pana cand parlamentarii isi vor cumpara voturile si nu se vor deschide scoli speciale , unde, cei ce vor sa candideze pentru orice functie politica sa invete CONSTITUTIA, regulile parlamentare si tot ce inseamna a fi OM POLITIC, cu drepturi, obligatii, nu se va intampla nimic bun pentru tara pentru ca parlamentarii, in afara de cei care au studiat DREPTUL, sunt pe nicaieri, din toate punctele de vedere.
    Opinia mea este ca trebuie, schimbata calitatea celor ce ne reprezinta pentru ca altfel, mergem direct in abis.
    Uitati-va la actualul Parlament : nu au habar ce e bine sa voteze, ce e rau si, toti, se tem sa nu piarda voturi.
    O tara care se respecta, trebuie sa fie capabila sa schimbe regulile jocului polititic spre binele, chiar si al parlamentarilor ce vor vor alesi . Azi, este jenant sa vezi cum un parlamentar , Domn, Roman, a carui ceafa devine din ce in ce mai groasa , iar falcile incep sa-i cada din cauza grasimii si ale carui elucubratii, toti parlamentariii voteaza fara sa observe enormitatea erorii, zice mult despre calitatea lor.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998