CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Apelul lui Nicolai catre liberali: ”Nu va vindeti constiintele, precum Tariceanu”

0 comentarii / 2049 vizualizări / 22 mai 2014

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai, candidata pentru un nou mandat de europarlamentar, afirma intr-un comunicat remis HotNews.ro, cu privire la revenirea lui Calin Popescu-Tariceanu in formatiunea liberala, prin inscrierea sa in PNL Satu Mare, la propunerea presedintelui organizatiei municipale, Adrian Stef, ca face apel „catre toti sustinatorii PNL si oamenii de bine din judetul Satu Mare de a avea grija cui acorda votul si increderea in data de 25 mai”.

„Desi candidez din partea PNL pentru a reprezenta regiunea de Nord-Vest a Romaniei in Parlamentul European, deci si judetul Satu Mare, am aflat din media despre gestul presedintelui Adrian Stef de a-l invita in PNL pe domnul Calin Popescu Tariceanu, propunere „acceptata” de acesta din urma.

Intr-adevar, este nevoie de o mare doza de indulgenta pentru a trece cu vederea ceea ce pare nu o actiune politica rationala, ci un soi de trafic de constiinte intre doi lideri compromisi moral: domnul Stef, primul lider de organizatie care indeamna alegatorii proprii sa voteze cu adversarul, si domnul Tariceanu, demisionarul de acum doua luni care declara ca s-a saturat de „politica pumnului in gura”.

Iata ca fostul nostru coleg Tariceanu a facut lejer trecerea de la politica pumnului in gura la cea a piciorului in prag.

Fac un apel catre toti sustinatorii PNL si oamenii de bine din judetul Satu Mare de a avea grija cui acorda votul si increderea in data de 25 mai.

Membrilor PNL le transmit ca traim vremuri politice complicate si orice pas gresit ne poate costa scump. De aceea, le cer sa respecte cu sfintenie Statutul PNL si principiile morale care au calauzit dintotdeauna acest partid. Nu faceti rabat de la reguli si nu urmati exemplul trist al altor viitori fosti colegi, acela de a-si vinde constiintele!”, scrie Nicolai in comunicatul transmis azi.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998