CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON UP | 1 USD = 4.5313 RON UP | 1 GBP = 5.7463 RON UP

Apocalipsa, dupa Dragnea: Tradare! Cine a votat PSD s-a trezit in pat cu Iohannis

3 comentarii / 1705 vizualizări / 25 noiembrie 2021

”De astăzi, începe masacrul societății românești și vânzarea, pe față, a țării noastre de către Alianța Rușinii Naționale. De azi, e clar pentru oricine a votat PSD că s-a trezit, peste noapte, în pat cu Iohannis. Că s-a trezit prizonierul intereselor unui singur om, bolnav de putere și îngrozit de justiție” scrie pe Facebook fostul lider al PSD, Liviu Dragnea.

”E cea mai neagră zi a politicii românești și a sorții românilor. Pentru că, de azi, clica lui Iohannis a acaparat țara. O țară pe care, anterior, au făcut-o săracă și bolnavă… O să fim martorii multor nenorociri de aici înainte. Însă, tot de astăzi, noi începem lupta cu trădătorii și vânzătorii. Cu tot ce putem, cu tot ce avem la dispoziție, până la capăt! Pentru că ce nu au înțeles ei e că românii nu sunt singuri și nu sunt predați și vânduți, așa cum sunt Iohannis și slugile lui din PSD și PNL. România e a românilor și așa trebuie să rămână!” mai promite Dragnea. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Sa inceapa sa lucreze domnul Dragnea, cu noul sau partid. Nemultumitii de psd, o sa voteze stanga lui Dragnea. E loc destul pe stanga pt. inca un partid. Totusi averea acumulata de d -nul D, nu prea l recomanda ca un activist de stanga. Sa nu uitam ca a fost catalogat ca un baron rosu.

    • Nea Nicule, nu vezi bre ca omul face pe nationalistul, nu pe comunistul?
      El vrea sa fie bine pentru romani, nu sa le dea ceva romanilor moka, cum se prefacea ca da inainte de 27 Mai 2019.

  2. Cit ai avut majoritatea in Parlament nu ai demarat suspendarea ghiolbanisului, acum culege roadele proverbului „Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti” !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998