CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9731 RON DOWN | 1 USD = 4.5843 RON DOWN | 1 GBP = 5.8128 RON DOWN

Argeeeeeeeeeentiiiiiiiinaaaaa!

5 comentarii / 1818 vizualizări / 18 decembrie 2022

Noua campioană a lumii la fotbal este Argentina, care a învins Franța la penaltiuri în această seară, după ce a condus, pe rînd, cu 2-0 și 3-2, goluri marcate de Messi de două ori și Angel Di Maria, respectiva Mbappe de 3 ori. Lionel Messi a primit trofeul de cel mai bun jucător al turneului, Kylian Mbappe pe cel de marcatorul turneului, Emiliano Martinez pe cel de portarul turneului, iar Enzo Fernandez a fost declarat cel mai bun tînăr jucător. Este al treilea trofeu pe care l-au cîștigat argentinenii, după cele din 1978 și 1986.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Meciul era aranjat pentru Franta. Nu mergea Macon în Qatar sa se întoarcă în Franța cu coada între picioare. S-a văzut cum erau trântiti argentinienii fără minge fără cartonaș pentru francezi și la ultimul penalty acordat de nenorocitul de polonez, când jucătorul argentinian era cu spatele iar francezul a tras în plin în el. Numai ca loviturile de la 11 metri nu au putut fi trucate. Rușine Franța, cu majoritatea jucătorilor de culoare, francezi jet bijet, urmași ai celtilor.

  2. Corect Gica, francezi get beget. Asta spune multe despre societatea franceza si nu numai.

  3. Messi e reeeegeeee! Bucurie mare! Am ținut cu Argentina.

  4. ARGENTINA TARA DEMNA! FRANTA-CUCERITA DE FOSTELE TARI INROBITE! FRANTA A AJUNS DE RASUL LUMII!! ARGENTINA FACE ISTORIE IN FOTBAL…

  5. Am sesizat ca pt.unul sau uni jucatori „francezi” se apela la un domn care traducea spusele antrenorului.Oare ce o insemna?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998