CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Arhitectul lui Ceausescu, ingrozit de Becali: ”Se incheie la prohab in public”

0 comentarii / 2332 vizualizări / 9 mai 2010

Fostul arhitect al dictatorului Nicolae Ceausescu, l-am numit pe Camil Roguski, a fost tepuit de miliardarul Gigi Becali cu suma de 2000 de euro, desi a elaborat proiectul de renovare si reconditionare a Palatului din Piata Victoriei. In paralel, el se declara ingrozit de comportarea miliardarului.

Camil Roguski, arhitectul lui Ceausescu a dezvaluit, in exclusivitate pentru Inpolitics, unele dintre apucaturile mai putin stiute ale latifundiarului din Pipera. “Nu mi-a venit sa cred ce am vazut la Palat. Domnle, Gigi Becali si-a pus aur si in veceu. Nu se poate asa ceva. Eu cand l-am vazut ca iese cu prohabul deschis de la veceu si ca se inchide la el pe hol, in public, in timp ce vorbeste cu oamenii, mi-am dat seama cu ce personaj am de-a face. Fiind avar, nu a vrut sa faca si un veceu de femei, desi asa s-ar preta la Palat, ci a construit unul singur pentru toti. La etaj, stilul omniprezent este Ludovic al XIV-lea. Am fost siderat cand am vazut ca, acolo, printre mobile scumpe, Gigi si tras o masa de ping-pong, pentru a face miscare, imbracat la costum, la Palat. Asa ceva este inadmisibil”, dezvaluie Camil Roguski.

Camil Roguski, dezamagit profund de Becali

Daca latifundiarul din Pipera nu avea nicio problema in a tepui, cu sume insignifiante pentru el, arhitectul sau specialistii angrenati in proiect, Gigi Becali ii platea regeste pe aurari. “Am zis sa fac si eu o ultima lucrare caci am varsta pe care o am. Am zis ca Gigi Becali are parale, fac proiectul si va fi bine. Nimic mai fals. Desi este vorba despre o suma modica, nu am vazut niciun ban. I-am adus o fata care vinde stofa de mobila extrem de luxoasa de cea mai mare calitate. A fost la un pas sa fie si ea tepuita. In schimb, Gigi platea regeste aurarii. Cred ca ii respecta ca lucreaza cu aur. La vremea aceea, dadea 20 de miliaone de lei vechi salariul la aurari cand ar fi trebuit sa le dea doar jumatate. Ii iubea, i-ar fi pus sa ii puna aur peste tot si cat mai la vedere. M-am ingrozit cand am vazut de ce e in stare Gigi Becali. Am plecat si nu am vazut niciun ban”, povesteste arhitectul Camil Roguski. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998