CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Arsene nu e singurul: și Darius Vâlcov are documente medicale italiene pentru afecțiuni severe

5 comentarii / 1845 vizualizări / 9 noiembrie 2023

După ce am lansat în premieră în spațiul public, zilele trecute, informațiile apărute în presa italiană conform cărora fostul baron pesedist Ionel Arsene a obținut de le medicii italieni atestat că suferă de afecțiuni psihice suficient de severe pentru a nu putea sta în închisoare, revenim cu o nouă dezvăluire.

Arsene nu e singurul greu politic în această situație. Conform documentelor noastre provenind din surse judiciare, Darius Vîlcov a obținut în Italia, la data de 12 mai 2023, documente medicale asemănătoare, eliberate de medicul italian Giovanni Carrieri, de la Departamentul de Sănătate Mintală zona 4 din Bari. Investigațiile medicale în cazul lui Vâlcov au fost demarate la data de 29 noiembrie 2021. Nu vom intra în amănunte medicale, cert e că, la fel ca și în cazul lui Arsene, din acte rezultă că fostului politician Darius Vâlcov pare să nu îi priască închisoarea, el fiind încarcerat în acest moment la Rahova unde execută o pedeapsă de 6 ani. De ce nu a făcut uz pînă acum Vâlcov de respectivele documente e o întrebare deocamdată fără răspuns. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Ei și? Ministerul Justiției nu e obligat să țină cont de un oarecare medic italian.

  2. -pare sifilitic si labil psihic
    asta ne spune poza!
    („sifilitic” in sens metatetic)

  3. Ăsta ar trebui să părăsească penitenciarul doar însoțit de acte de deces…..reale de datacasta, nu ca cele italienești dintr-o regiune condusă de mafie. Cine nu știe unde-i Puglia să se uite pe hartă…vecină cu Ndrageta calabreză și Camorra napoletană și la o aruncătură de băț peste baltă de Cosa Nostra siciliană e o regiune unde guvernul italian nu valorează nici cât o ceapă degerată….

    • Tu nu ar trebui sa parasesti formolul niciodata.

  4. LEANA E NUME DE PROASTA CA SI ION NUME DE SLUGA .

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998