CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Asasinat politic? Udrea: ”Nu stiu daca presedintele nu trebuia sa dispara si fizic”

0 comentarii / 1794 vizualizări / 12 octombrie 2010

Ministrul Turismului, Elena Udrea, lasă să se înțeleagă că adversarii politici ai lui Traian Băsescu sunt capabili nu doar de o lovitură de stat, ci chiar de o tentativă de asasinat politic.

Prezentă la B1TV, luni seara, Elena Udrea a declarat că nu e sigură că recenta tentativă de stat nu a inclus, cumva, la pachet, și asasinarea lui Traian Băsescu.
Astfel, vorbind de adversarii lui Traian Băsescu, Udrea a declarat: Şi-au făcut planuri. Şi planurile au coincis. A ieşit domnul Voiculescu şi a spus pe paşi şi pe date exacte, cred că a dat 22 decembrie (data suspendării n.n.). După care am văzut chiar la dumneavoastră, a fost filmarea aceea de pe site-ul „Evenimentul Zilei” cu interviul, o parte din interviul cu Sorin Ovidiu Vîntu în care spunea cu ură: ”Traian Băsescu trebuie să dispară în 3 luni”. Deci dacă suprapuneam cele două declaraţii vedeam că era vorba despre acelaşi plan în urma căruia preşedintele trebuia să dispară. Acum nu ştiu dacă trebuia să dispară şi fizic sau doar din funcţia de preşedinte. Cert este că era pe aceeaşi paşi” a spus Udrea. Întrebată de moderator dacă există preocupări la nivelul autorităților pe asemenea temă, Udrea a replicat, sec: ”Poţi să interpretezi cum vrei”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998