CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Ascensiune: Nicolai devine mina dreapta a lui Tariceanu in ALDE

5 comentarii / 24772 vizualizări / 4 mai 2017

Europarlamentarul Norica Nicolai a fost aleasă, azi, de conducerea ALDE în funcția de președinte al Consiliului Național al partidului.

„Norica Nicolai a fost votată în funcția de președinte al Consiliului Național și va avea o misiune importantă în direcția elaborării de politici publice”, a declarat, conform Agerpres, vicepreședintele ALDE Andrei Gerea, după ședința forurilor de conducere ale formațiunii.

„M-am bucurat de încrederea colegilor mei pentru a fi președinte al Consiliului Național al ALDE. Cred că viața politică românească are nevoie de politici publice eficiente, transparente, într-un dialog în care sunt implicați în realitate mediu de afaceri, societate civilă. ALDE dorește să fie activ în a promova valorile liberale prin acest Consiliu Național și sper că în curând ne vom întâlni la dezbateri care pot privi întreaga societate”, a afirmat Norica Nicolai.

ALDE_COLOR_DEF-RO

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Cu zambetu asta de muiere satisfacuta, Dna aceasta parca ar fi fost votata/ violata la partidu asta care ii face capcana lui Draqnea. Si asta fosta procuroare comunista acuma cu Tariceanu ca si cioara vopsita liberala. Dl Tariceanucare zice ca anuleaza venitul minim cu impact la punct fix la Teleormanu lui Draqnea, unde sunt cei mai multi asistati sociali,ca acestia sa se rascoale contra acestul sef psd, sau macar sa il tina in sah .Asta doi sunt pusi pe treaburi mari

  2. Felicitari doamna mea draga!

  3. Huoooo! Tradatoarea PNT-CD !!!

  4. Este sluga perfecta pentru Tariceanu. Si ca mentalitate si comportament, si dupa cum arata.

  5. Va fi prima femeie presedinte a Romaniei!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998