CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Asteapta motivarea arbitrilor? Presedintia Romaniei, nimic despre Simona

3 comentarii / 3091 vizualizări / 11 iunie 2018

În primul an la Cotroceni se implica, parcă mai mult, era mai prezent în viața publică, mai conectat la evenimente. Acum, dă semne că e obosit și plictisit. Mai ales plictisit. Dispare din prim plan cu zilele și îi e lehamite să se mai mobilizeze.

20 aprilie 2015:

”Stimată domnișoară Andreea Munteanu,
Doresc să vă transmit felicitările mele pentru medalia obținută la Campionatele Europene Individuale de Gimnastică Artistică de la Montpellier.
Victoria dumneavoastră confirmă faptul că munca, ambiția și determinarea reprezintă secretele reușitei. Sacrificiul personal este astfel răsplătit, iar dumneavoastră primiți respectul cuvenit din partea comunității.
Felicitări pentru tot ce ați realizat, mult succes în continuare și rezultate strălucite în viitoarele competiții sportive.
Klaus Werner Iohannis
Președintele României”.

Se înîmpla pe vremea cînd, prin 2015, președintele încă mai catadicsea să felicite marii sportivi prin intermediul unor scrisori expediate acestora și postate, totodată, pe onorantul site oficial al Președinției.

Azi, Iohannis abia dacă mai reacționează pe Facebook:

9 iunie 2018:

”Felicitări, Simona Halep, pentru victoria extraordinară obținută la Roland Garros! Primul trofeu de Grand Slam din carieră a venit după o finală în care campioana noastră a luptat pentru fiecare minge și nu a renunțat în niciun moment. Bravo, Simona!”.

Pe siteul Președinției, zero barat.
Dar, poate se așteaptă motivarea arbitrilor….

Și afară de asta, oricum ni se întîmplă la fiecare 40 de ani. (B.I.)

 

P.S. Noroc că Iohannis nu e singurul blazat. Nici Ceaușescu nu s-a omorît prea tare după primul nostru Roland Garros.

foto: adevarul.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Si dupa ce primeste motivarea, trebuie sa o citeasca, pana o intelege….Adica pana la calendele grecesti. Intelege greu, asa cum vorbeste….Cum o fi facut facultatea de fizica? Pe vremea lui se facea carte, totusi. O fi trecut toate examenele cu 5?

  2. Domnule B.T.I. ce facem?. Stam cu o drogata la CCR? Poate ca acum inteleg de ce ea face opinie separata mereu. Bag sama ca ceilalti nu se drogheaza.. Nu se poate lua cu acesta narcomana masuri pentru indepartarea ei din CCR?.

  3. Marele Gâgă s-a suparat pentru prezenta Simonei la susaneaua organizata de madam Firea!Asta e omul, un imatur care actioneaza doar dupa propriile mofturi.Unii spun ca ar fi si niste explicatii medicale….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998