CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Atac devastator la Crin: ”Toxic si fara onoare, ar fi o catastrofa pentru Romania”

0 comentarii / 1466 vizualizări / 22 noiembrie 2013

Seniorul liberal Andrei Chiliman, unul dintre cei excluși din partid de Crin Antonescu, declanșează un atac de o violență ieșită din comun la adresa acestuia, într-un interviu apărut azi, afirmînd că ar fi mai rău decît toți președinții de pînă acum ai României și că e un om care nu a făcut nimic în viața lui.

Crin Antonescu este din mai multe puncte de vedere „mai rau decat toti presedintii pe care i-a avut Romania dupa ’89”, spune Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, într-un interviu acordat Ziare.com.
Comentînd recenta reevaluare a lui Crin de către Băsescu, Chiliman afirmă că ”Reevaluarea inseamna ca om rau pana ieri devine bun si invers. Asa peste noapte. Eu nu-l pot reevalua pe Antonescu. Este un om fara principii, fara onoare si nu are nicio competenta in vreun domeniu. Este un om toxic pentru Romania. E obsedat de putere. N-a muncit nimic, n-a produs nimic, cum poate fi de dreapta?(…) Cei pentru care s-a schimbat Antonescu peste noapte isi asuma declaratiile pe care le fac. Eu nu il reevaluez pe Antonescu. Eu nu numai ca nu l-as vota niciodata, dar cred ca ar fi o catastrofa pentru Romania.(…) Nu cred ca are vreo sansa pentru ca oamenii au inceput sa-l intelega. Din multe puncte de vedere e mai rau decat toti presedintii pe care i-a avut Romania dupa ’89” mai spune edilul bucureștean.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998