CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Atac in Parlament: Puterea acuza guvernarea PDL de ratarea calificarii la Mondiale

0 comentarii / 1618 vizualizări / 28 noiembrie 2013

Scandalul ratării calificării la mondialele de fotbal a ajuns și în parlament, un deputat al puterii cerînd demisia imediată a președintelui FRF, Mircea Sandu, considerat groparul soccerului românesc. ”Nașul”nu e, însă, singurul vinovat, el mergînd la pachet cu guvernarea PDL, de asemenea făcută responsabilă pentru eșecul amintit.

”Solicit public demisia preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, „Naşul” Mircea Sandu, pe care îl consider responsabil pentru starea în care se află în prezent cel mai iubit sport autohton. Este incredibil cum România a ajuns, în ultimii ani, aproape de faliment în toate domeniile de activitate, inclusiv în sport. Oricine poate vedea cum se „culeg” acum rezultatele execrabilei guvernări a PDL. Până şi în sport, unde România era respectată peste tot, am ajuns să fim de râsul lumii şi să ne ia oricine peste picior, ca şi cum am fi o ţară din lumea a treia.” afirmă deputatul conservator Constantin Avram, într-o declarație susținută în parlament.

”Chiar dacă politicul nu poate avea, în mod normal, nicio imixtiune în sport, în speţă în fotbal, ca suporter al echipei naţionale a României consider că preşedintele FRF trebuie să răspundă, cu funcţia, pentru decăderea sportului numărul 1 din România. Este tragic ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc, unde, după ce ne bate oricine la orice nivel, acum nu mai suntem în stare să ne păstrăm nici măcar un minim respect în faţa lumii” mai spune deputatul. (B.T.I.).

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998