CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9681 RON UP | 1 USD = 4.6029 RON UP | 1 GBP = 5.8001 RON UP

Atac la presedinte: ”Iohannis face blat cu socialistii de la guvernare”

3 comentarii / 2580 vizualizări / 7 iulie 2019

Liderul partidului Dreapta Liberala, afaceristul Viorel Cataramă, condamna cu vehementa ”intelegerea oculta dintre palatele Cotroceni si Victoria” cum o numește într-un comunicat de presă, afirmînd că PSD îl va susșine pe Iohannis pentru un nou mandat, iar acesta îi va lăsa la guvernare, posibil chiar printr-o alianță cu PNL.

”In schimbul sustinerii mascate de catre PSD pentru obtinerea unui nou mandat, dl. Iohannis va asigura mentinerea in continuare la guvernare a socialistilor condusi de dna. Dancila (eventul prin adaugarea PNL, pentru refacerea USL).
In fapt, asistam la o adevarata tradare de tara, interesele personale pentru ocuparea unor demnitati vremelnice sunt pe cale sa consacre o politica antinationala de distrugerea sistematica a sectorului privat, facand Romania dependenta tot mai mult de imprumuturi (externe) si de importuri, totul cu ajutorul ”bratului inarmat” numit aristocratia bugetara, ale carei privilegii si venituri continua sa creasca intr-un ritm ametitor, in timp ce controleaza si abuzeaza tot mai feroce viata si proprietatea privata a cetatenilor.
Romania are nevoie de un capital autohton puternic, are nevoie de relatii de piata capitaliste care sa asigure locuri de munca sigure si bine platite in sectorul privat, are nevoie de piata de desfacere pentru produsele industriale si agricole (inclusiv de exporturi care sa depaseasca importurile), are nevoie de pensii decente bazate pe contributivitate si, nu in ultimul rand, are nevoie de un sistem medical si de invatamant performant; asta inseamna in esenta un stat suplu, orientat spre reglementare; de aceste realitati socialistii fug insa ”ca dracul de tamaie”.
La Wimbledon 2019, non-combatul a fost drastic amendat; in tara noastra, numai cetatenii responsabili pot invinge socialismul si instaura Statul-Natiune in drepturi depline; in noiembrie vom avea ocazia sa constatam acest lucru!” mai punctează Viorel Catarama. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Da Viorel mai apare pe undeva in afara de site-ul dvs?

  2. Mare si necrutator atac la presedinte. A facut Cotrocenii vraiste.

    • Evident Muie PSD era adresat celor care ocupau locurile sereiștilor din PSD, altfel, muipesediștii sunt buni și în USRI.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998