CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Atac parlamentar la achizitiile MAI: De ce Volkswagen si nu Logan?

1 comentariu / 2889 vizualizări / 29 octombrie 2015

Recenta achiziție de către Ministerul Afacerilor Interne a 400 de mașini Volkswage Polo este atacată de PNL în parlament, deputatul Grigore Crăciunesc întrebînd factorii responsabili de ce nu s-a apelat la mașinile autohtone Dacia Logan.

”După ce firma spaniolă CAF a fost declarată câştigătoare, în urma licitaţiei pentru trenuri de metrou în Bucureşti, în defavoarea S.C. Astra Arad, acum Ministerul de Interne şi-a înnoit parcul auto cu 400 de maşini Volkswagen Polo pentru cei din departamentul de circulaţie. Mai mult decât atât, această achiziţie a fost făcută în plin scandal mondial al producătorului Volkswagen” afirmă deputatul PNL într-o declarație politică.

”Banii pentru aceste maşini achiziţionate vin de la bugetul de stat şi ar fi fost indicat ca ei să se întoarcă la producătorii autohtoni pentru a susţine astfel economia şi locurile de muncă din industria de automobile din România. Aceasta este cu atât mai de interes pentru industria de profil românească, în condiţiile în care automobilul Volkswagen Polo este o maşină cu caracteristici tehnice apropiate de Loganul românesc” punctează Crăciunescu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Pentru ca cineva a luat spaga.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998