CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Atac politic: In loc sa-si plateasca taxele, multinationalele se ocupa cu promovarea progresismului neomarxist

5 comentarii / 4833 vizualizări / 29 martie 2021

”Deşi, în teorie, forul legiuitor, în România, este Parlamentul, în practică, multinaţionalele impun propriile legi angajaţilor români. Mai nou, marile corporaţii îşi obligă personalul să folosească ceea ce ele numesc „limbaj inclusiv”, concentrându-şi atenţia, în special, asupra termenilor care definesc universul LGBT” acuză partidul AUR, prin deputatul Lilian Scripnic, într-o declarație în parlament.

”Astfel, multinaţionalele au început să interzică, în ţara noastră, folosirea unor cuvinte şi expresii care au conotaţii de gen, cum ar fi celebra formula de adresare „doamnelor şi domnilor”, pe motiv că ar leza persoanele care nu se identifică nici ca bărbaţi, nici ca femei. De asemenea, a te adresa cuiva cu „el” sau „ea”, în funcţie de numele sau înfăţişarea respectivei persoane, poate atrage acuzaţii de „transfobie” sau de discriminare prin folosirea „limbajului binar” cu privire la gen.

Asociaţia „Accept” a elaborat un document intitulat „Diversitatea la locul de muncă – Ghid pentru angajatorii din România”. Printre „recomandările” menţionate în respectivul document este şi cea ca angajatorii să îşi instruiască angajaţii să nu mai presupună că partenerul de viaţă al cuiva este de sex opus, lucrul acesta nefiind altceva decât un „stereotip” sau chiar un act de discriminare.
Prin adoptarea, fără niciun filtru, a unui aşa-zis cod al diversităţii şi incluziunii, marile corporaţii au devenit cei mai importanţi vectori de promovare, în România, a valului progresist neomarxist.
Noi, AUR, ne opunem cu fermitate acestui egalitarism artificial populist şi demagogic şi susţinem egalitatea de şanse. În acelaşi timp, ne împotrivim discriminării de orice fel şi susţinem libertatea de exprimare(…)
La finalul declaraţiei mele politice, am şi eu un set de recomandări pentru multinaţionalele care desfăşoară activităţi economice în România: reveniţi cu picioarele pe pământ! În loc să vă concentraţi pe externalizarea profiturilor, mai bine vă preocupaţi de plata taxelor şi impozitelor la acelaşi nivel cu firmele româneşti! Înainte să promovaţi ideologia neomarxistă, trebuie să respectaţi valorile identitare româneşti, inclusiv familia tradiţională, precum şi legile şi Constituţia României!” mai acuză deputatul AUR. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. Câtă vreme oamenii normali dorm in ghete, asta e viitorul acestei populații….
    USR= UNIUNEA SOROSISTA ROMANA

  2. […] Asociaţia „Accept” a elaborat un document intitulat „Diversitatea la locul de muncă – Ghid pentru angajatorii din România”. Printre „recomandările” menţionate în respectivul document este şi cea ca angajatorii să îşi instruiască angajaţii să nu mai presupună că partenerul de viaţă al cuiva este de sex opus, lucrul acesta nefiind altceva decât un „stereotip” sau chiar un act de discriminare.Prin adoptarea, fără niciun filtru, a unui aşa-zis cod al diversităţii şi incluziunii, marile corporaţii au devenit cei mai importanţi vectori de promovare, în România, a valului progresist neomarxist.Noi, AUR, ne opunem cu fermitate acestui egalitarism artificial populist şi demagogic şi susţinem egalitatea de şanse. În acelaşi timp, ne împotrivim discriminării de orice fel şi susţinem libertatea de exprimare(…)La finalul declaraţiei mele politice, am şi eu un set de recomandări pentru multinaţionalele care desfăşoară activităţi economice în România: reveniţi cu picioarele pe pământ! În loc să vă concentraţi pe externalizarea profiturilor, mai bine vă preocupaţi de plata taxelor şi impozitelor la acelaşi nivel cu firmele româneşti! Înainte să promovaţi ideologia neomarxistă, trebuie să respectaţi valorile identitare româneşti, inclusiv familia tradiţională, precum şi legile şi Constituţia României!” mai acuză deputatul AUR, informează inPolitics. […]

  3. Referendumul pentru familie s-a votat? Nu! Atunci ce mai facem pe grozavii? Era previzibil ca asta va urma, am fost si avertizati. Nu a refuzat lumea sa iasa sa voteze pentru familie, pentru valorile crestine, numai pentru ca era ”referendumul lui Dragnea”? A mobilizat atunci AUR oamenii sa vina la vot? Nu! Acum e tardiv! Totul vine de peste Ocean, de la cea mai degenerata tara din lume, adorata de romani: USA. Au protestat vreodata romanii pentru ceva valoros, de substanta, pentru ceva care afecteaza viitorul copiilor si chiar sanatatea lor mintala? NU! Suntem ocupati sa zbierăm impotriva purtatului unei măsti din cârpă si impotriva doctorilor de care ai nevoie permanent. Jenant! Vor veni vremuri in care vom căuta cu disperare sa purtăm măstile!

  4. Si nu vad care este legatura unui militantism amoral si imoral cu marxismul. Tot aud ”neomarxistii”, dar nu vad nici unul. Vad numai rostogolindu-se din cateva guri ignorante, o eticheta, pusa pe unii care nu au nimic de-a face cu doctrina respectiva. Niste primitivi, agresivi, fara percepte morale sunt marxisti? Romania care a fost tara socialista, asta a propagat in educatia noastra? Rahaturile astea? Asta este o altă facatura, pentru prosti, ca sa nu mai fie cineva nostalgic, sa zica ” inainte nu trăiai asa ceva”.

    • Drege și tu busuiocul pe alte subiecte, USRI este o cazarmă socialistă, șlefuită cât să prindă la elitele din garsoniere, cu veleități de dreapta dacă li s-ar omite ruptcurenia.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998