CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Atac politic in Parlament: ”De pe lista de protocol a lui MRU lipseste sapunul”

0 comentarii / 1325 vizualizări / 2 octombrie 2012

Deputatul PSD Vasile Popeangă îl atacă în parlament, printr-o declarație politică, pe fostul premier Mihai Ungureanu într-un punct cu totul neobișnuit: igiena personală.

La doar cîteva zile după ce deputatul ex-PDL Silviu Prigoană era încondeiat de nevastă că nu se spală cu săptămînile, un alt fost stîlp al puterii portocalii, MRU, e acuzat, de această dată de adversarii politici, că nu prea se spală nici el.
Dovadă stă faptul, după cum a constatat deputatul PSD Vasile Popenagă, că de pe celebra listă de protocol a premierului MRU lipsesc săpunurile.

”Ceva interesant: la cîtamai damigeana de parfumuri şi-a luat MR Unguent, abia zăreşti un săpun p-acolo! Parcă era lista de cumpărături de la curtea Regelui-Soare: curteni plini de rapăn ascuns sub perucile şi ţoalele scumpe, dar pomădaţi şi parfumaţi nevoie mare! În cazul lui MRU, însă, parfumurile mai degrabă erau folosite pentru mascarea mizeriilor urât mirositoare din vremurile celor 78 de zile negre pentru România care îi poartă semnătura! Ca tacâmul să fie complet, toate „prostiuţele” pe care a mătrăşit premierul-alifie un sfert de milion de euro sunt văzute ca un mezelic de către specialistul în tomberoane Cezar Preda! Normal: ce mai e, acolo, un sfert de milion de euro, când ai ras sute de miliarde din bugetul statului în anii de tristă amintire ai guvernărilor portocalii? E şi jenant să dai explicaţii pentru un amărât de sfert de milion de euro, celor cărora le-ai răpit suma asta de la gură sau de la sănătate, sub pretextul crizei! ” afirmă Popenagă, în declarația sa politică. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998