CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Atac violent in parlament: Basescu, ducatii de aur si Udrea, tiganca vopsita blond

6 comentarii / 4330 vizualizări / 16 iunie 2020

Europarlamentarul Traian Băsescu, cetățeanul ”turmentat sau turbat”, a fost ținta unui atac extrem de vehement în parlamentul României din partea deputatului minorității romilor, Daniel Vasile, care a spus despre fostul președinte că a încasat ducați de aur de la anumiți țigani, a avut un țigan drept ginere și a făcut dintr-o țigancă vopsită blond consilier la Cotroceni și ministru. Deputatul a anunțat, totodată, că a fost depusă o plîngere penală contra lui Băsescu pentru incitare la ură.

”Tovarășe Petrov. Unii romi v-au votat! Altora le-aţi mulţumit, public, pentru sprijin şi votul acordat – Regele Cioabă, Partida Romilor. Alţi romi v-au oferit ducaţi de aur. Unora le-aţi botezat – în famiglia. E adevărat, şi naşul şi cumătrul au ajuns la puşcărie, pentru un morman de bani sau o sacoşă de bani. Unele doamne de etnie, vopsite blonde, au fost promovate – la Cotroceni, la Guvern, la Ministerul Dezvoltării. Mai mult, le-aţi trimis chiar şi în Costa Rica. Unii domni de etnie au stat cu dumneavoastră la masă, împreună cu familia. Au devenit, pentru o scurtă perioadă de timp, gineri.
Dragă tovarăşe, având în vedere întreaga istorie, dar şi starea de recidivă – vă citez, „ţigancă împuţită”, noi, romii, nu înţelegem care vă sunt problemele? Cinismul politic, educaţia profund rasistă ori sănătatea mintală? Oricum, noi, reprezentanţii romilor, nu încurajăm săvârşirea de infracţiuni. Clanurile infracţionale trebuie eradicate, chiar şi clanurile infracţionale economice sau clanurile infracţionale politice şi guvernamentale – Flota, Microsoft, Fondul Proprietatea, campaniile prezidenţiale ori referendumul.
Dragă tovarăşe Petrov,
Noi, Partida Romilor, necunoscând gradul – locotenent, general sau colonel – vă anunţăm pe această cale că am introdus o plângere penală împotriva dumneavoastră. Cred că nu v-aţi speriat. Nu v-a speriat nici „Flota”, dragă tovarăşe. Plângere penală pentru săvârşirea infracţiunii de incitare la ură şi discriminare şi o plângere la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. Recidivist, nu? A, în încheiere, era să uit. „Vă pupă Nuţi, un cetăţean român de etnie!” a mai spus Daniel Vasile, reprezentantul minorităţii romilor în Parlament. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. De Basescu am auzit,dar Daniel Vasile cine draq este? :)))

  • Da tu cine draq esti?

 2. Probabil că fiecare popor, într-o măsură mai mare sau mai mică, își are o componentă de speță
  murdară, josnică, obscenă, grobiană…
  Dar nu cred să mai fie vreun popor care să-și fi votat cu atâta râvnă un președinte care să-i
  preia tot bagajul de mârlănie, și să-l promoveze la rang de principii și politici de Stat…

  • Nu l-a votat nimeni, bai, securistule…

   • Nea Gheorghe,
    1. Daca citesti atent, era vb. de „cel mai votat fiu al poporului”.
    2. Ai ratat tinta.

 3. Halueo! Fratele meu! Sa moara familia da ce aveti cu Traian? E si el.cioara ca voi! Scuipa mana care îi dă un.colt de pâine, da in primire pe.cine apuca si cand vine gaborii se duce la nen-tu Sam sa plângă! Ca orice cioara borâtă care nu are clanta decât dacă are spate! Cra cra cioara cea!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998