CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Atentat la Vadim Tudor: ”Noua Dreapta a vrut sa ma omoare cu SMS-uri”

0 comentarii / 3215 vizualizări / 2 noiembrie 2010

Liderul PRM, C.V.Tudor, susține că a fost victima unei tentative de asasinat din partea legionarilor, după modelul Nicolae Iorga, el cerînd date complete SRI pentru a putea face o plîngere penală în acest sens.

Concret, Vadim Tudor, reales sîmbătă președinte al PRM, publică în ”România mare” de azi un material exploziv, în care denunță o încercare de asasinare a sa, prin hărțuire sistematică și răspîndire de zvonuri macabre, de către un grup de șase persoane, între care foști membri ai partidului său.

””Grav. La ora 6,15 Vadim infarct şi decedat pe loc. C. Stănescu”. Acest SMS macabru a fost difuzat, la sute de telefoane, în zilele de joi, vineri şi sîmbătă. Destinatari: membrii familiei liderului PRM, colaboratori, dar şi numeroase personalităţi, şefi de redacţii, instituţii. Practic, n-a scăpat nimeni cunoscut în ţara asta, de la liderii partidelor parlamentare şi pînă la Mihai Gâdea, de pildă. Abjectul mesaj s-a difuzat, non-stop, de la telefonul mobil cu nr. +40729398113. Falsul era grosolan şi total, mizeria fiind semnată, chipurile, de Cristian Stănescu, consilier europarlamentar al liderului PRM, care îl însoţise pe acesta, marţi, la Bruxelles” relatează liderul PRM.

El mai spune că ”Unii dintre destinatari, mai în vîrstă şi suferinzi, erau să facă, ei, un atac de cord. În scurt timp aveam să aflăm cine era dementul care a făcut o asemenea mîrşăvie, fără precedent în politica românească.
Numele lui este Tudor Ionescu, 32 de ani, avocat, fondator şi căpetenie a organizaţiei fasciste Noua Dreaptă. Nemernicul a cumpărat o cartelă telefonică, fiind convins că e la adăpostul anonimatului. Evident, s-a înşelat. Concomitent, alţi derbedei s-au ocupat de terorizarea, prin telefoane directe (unele după miezul nopţii) a rudelor lui Vadim şi a celor mai apropiaţi colaboratori, proferînd injurii şi ameninţări cu moartea. (…)Timp de cîteva săptămîni, jigodiile astea au complotat cum să perturbe lucrările celui de-al V-lea Congres al PRM şi să împiedice realegerea Tribunului. De ce? Foarte simplu: Vadim strică socotelile legionarilor, care au priceput că filonul naţionalist a fost captat de PRM, în codul de valori al căruia nu intră crima, atentatele, negaţionismul etc”.

În consecință, preşedintele PRM a solicitat, în scris, SRI elemente suplimentare, p”entru a formula plîngeri penale împotriva acestor descreieraţi. Fiindcă avem de-a face cu o acţiune tipică de terorism”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998