CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Atunci când vine vorba de ciumă, eu și colegii mei avem deja o vindecare la activ” (Marcel Ciolacu)

2 comentarii / 3937 vizualizări / 28 aprilie 2023

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

 1. Păi voi nu erati bolnavi ; voi sunteti insași boala !

 2. Ciolacu, fiu de securist, vorbeste de fapt despre PNL care pe timpuri era numit ,,Ciuma rosie”, asa ca ,,perla” este doar pentru cei care nu stiu adevarul. PNLeii stiu ca despre ei este vorba.
  PNL 9 Ciuma rosie ) si PNT impreuna cu Neregele Incestuos si Tradator Mihai Viteza, nascut la 5 luni, au tradat si vandut Romania si poporul roman bolshevicilor (lhazarilor ) prin Lovitura de stat din 23 August 1944, negociind cu Republica Comunista America, Anglia Khazara si cu khazarul Stalin = PCR ( PSD )
  Stie cineva care este ziua in care a fost incoronat Tradatorul Incestuos ?
  Nu exista o asemenea zi.
  Tradatorul avea doar o imputernicire din partea Casei Regale de a-l reprezenta pe Carol II cat timp acesta era plecat in Argentina de unde negocia cu americanii iesirea Romaniei din razboi in conditii favorabile.
  „Corneliu Coposu: – Actul de la 23 august 1944 nu a fost o insurecţie armată, ci o lovitură de stat care a fost pregătită de multă vreme de către o conspiraţie restrânsă ca număr şi executată prin surprindere, fără forţă militară.
  În ajunul sărbătoririi Paştelui 1941, Dl. Dinu Brătianu (n.r. – foto jos) în numele partidului liberal, a investit (prin declaraţie verbală solemnă) pe dl. Maniu, să acţioneze în interesul superior al Naţiunii şi în numele partidului liberal: Dl Maniu a solicitat (ca reprezentat al opoziţiei unite – P.N.Ţ. şi P.N.L.) o întrevedere comună cu cei doi reprezentanţi diplomatici ai guvernelor englez şi American la Bucureşti (după ce tratase cu aceştia separate, în trei, respective două întrevederi). Conferinţa a avut loc în 27 aprilie 1941 la sediul legaţiei britanice, cu participarea dlui Maniu, a d-lui Reginald Hoare şi a d-lui Gunther. Cu acest prilej s-au tability toate măsurile ce urmau să fie luate după întreruperea relaţiilor diplomatice cu Anglia şi U.S.A. Astfel: Constituirea a două grupuri de legătură, între „opoziţia unită” din România şi o reprezentaţă autorizată a guvernului englez; aceste grupuri urmau să fie înzestrate cu mijloace sigure şi moderne de comunicare (emisie-recepţie) şi cu bază materială de activitate, precum şi cu cifru.Pentru acoperirea cheltuielilor legate de acţiune s-a afectat disponibilul Soc.„Unirea” de Petrol. “

  “Conținutul actului de abdicare
  „Mihai I-iu,
  Prin graţia lui Dumnezeu şi voinţa naţională Rege al României. La toţi de faţă şi viitori, sănătate!
  În viaţa Statului român s-au produs în ultimii ani adânci prefaceri politice, economice şi sociale, care au creat noi raporturi între principalii factori ai vieţii de Stat.
  Aceste raporturi nu mai corespund astăzi condiţiunilor stabilite de Pactul fundamental – Constituţia ţării – ele cerând o grabnică şi fundamentală schimbare.
  În faţa acestei situaţiuni, în deplină înţelegere cu factorii de răspundere ai Ţării, conştient și de răspunderea ce-mi revine, consider că instituţia monarhică nu mai corespunde actualelor condiţiuni ale vieţii noastre de Stat, ea reprezentând o piedică serioasă în calea dezvoltării României.
  În consecinţă, pe deplin conştient de importanţa actului ce fac în interesul poporului român, ABDIC pentru mine şi pentru urmaşii mei de la Tron, renunţând pentru mine şi pentru ei la toate prerogativele ce le-am exercitat ca Rege al României.
  Las poporului român libertatea de a-și alege noua formă de Stat”.”
  “Monarhia s-a aliat cu comunistii in Romania, matusile lui Mihai, principesele Elisabeta de România și Ileana de Habsburg, colaborau atat de strans cu rusii comunisti incat au fost numite si de revista Times din New York, “matusile rosii”, comuniste. Acestea l-au invatat si pe Mihai cum sa regizeze abdicarea cu comunistii, negociind totul pe o suma colosala.
  În ianuarie 1948[2], Mihai a început să se autointituleze prinț de Hohenzollern[3][69], folosind pentru prima dată în loc de rege un titlu retras familiei regale române de casa de Hohenzollern din Germania în timpul primului război mondial, recunoscând prin aceasta că la acea dată nu mai era regele României. Totuși, în cele din urmă, în martie 1948, Mihai își denunța abdicarea ca fiind smulsă cu forța și ilegală. Revista americană “Time” susține că lui Mihai i-au trebuit peste două luni pentru a denunța abdicarea, deoarece negociase cu comuniștii recuperarea unor proprietăți din România[50], în ciuda unui articol anterior cum că Bucureștii i-ar fi permis să scoată din țară numai 3.000 de dolari americani, patru automobile și o decorație cu diamante și rubine, acordată de către Stalin[70].
  Prima data in 1947 la ABDICAREA sa cand statul roman i-a platit 191 de tone de aur si a doua oara dupa 1989, cand statul roman i-a facut cadou regelui Mihai o parte din proprietati si i-a dat si o despagubire de 30 de milioane de euro, despagubire solicitata de Guvernul Tariceanu PNL.”
  Ordinul Victoria decernat de Stalin ,,regelui” Mihai.
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1711354495769241&set=p.1711354495769241&type=3

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998