CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Au chemat-o, au ”calmat-o”: Shhaideh isi anunta demisia din guvern pe scarile DNA

0 comentarii / 4147 vizualizări / 11 octombrie 2017

Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost chemată azi la DNA pentru audieri, care s-au dovedit a fi, de fapt, doar o informare de ordin tehnic, ce putea fi lesne comunicată avocatului acesteia. În fapt, Shhaideh a venit la DNA pentru ”prelucrarea” finală, la ieșire ea anunțîndu-și, indirect, demisia din guvern.

„Mi s-a spus că am posibilitatea de a recuza un expert. Această decizie o voi lua împreună cu avocatul. Termenul este până mâine”, a spus Shhaideh.
„Eu cred că sunt același om, am respectat întodeauna partidul și cel care m-a pus în funcția de mininistru este CEx-ul și decizia mea, care este luată, va fi comunicată mâine în CEx. Permiteți-mi să nu fac afirmații despre poziția mea pe scările DNA sau pe strada.”, a mai spus vicepremierul.
O exprimare care nu lasă loc decît unei singure decizii, cea de demisie din guvern, pentru că doar ea putea fi luată, încă de azi și DOAR de Sevil Shhaideh. O decizie de a rămîne, dimpotrivă, pe post, nu depindea de Shhaideh și nu putea fi luată decît de Comitetul Executiv al PSD de mîine.
Rămîne de văzut dacă și ceilalți doi miniștri cu probleme penale, Rovana Plumb și Viorel Ilie, au recepționat semnalele sistemului la fel de corect ca și vicepremierul și își vor prezenta, la rîndul lor, demisiile.
Noi am paria că da. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998