CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9210 RON DOWN | 1 USD = 4.8330 RON DOWN | 1 GBP = 5.8375 RON DOWN

Au fraudat românii alegerile din SUA?

4 comentarii / 2143 vizualizări / 30 noiembrie 2020

Ne vin din Statele Unite informații halucinante. Legate de operațiunea DOMINIOM, prin care, conform acuzațiilor aduse, ar fi fost furate milioane de voturi în favoarea lui Joe Biden. Sunt informații furnizate de un fost procuror și de un ex-ofițer de poliție, în prezent expert în fraude bancare. Dacă dezvăluirile explozive sunt reale, atunci rezultă că nu mai puțin de 50.000 de hackeri români au participat la această operațiune de anvergură practic mondială. Ei sunt rezultatul cooperării între statul subteran din Statele Unite și statul subteran din România. Iar o structură speciaizată din Ministerul român de Interne, în parteneriat cu o structură specializată din Statele Unite, a pus la punct întreaga operațiune. În baza unui experiment, practic a unei repetiții făcute la ultimele alegeri din țara noastră.
Postez AICI cele două declarații. În esență, dacă lucrurile se confirmă, în urma unor anchete efectuate în Statele Unite de Departamentul de Justiție și de Procuratură, situația se prezintă în felul următor. Cu ani în urmă, respectiv în 2011, în interiorul Ministerului român de Interne, în cadrul Direcției de prevenire și combatere a criminalității informatice, condusă atunci de Virgil Spiridon și ulterior de un comisar de poliție judiciară, Nistor, s-a desfășurat, la indicațiile ambasadorului de atunci al Statelor Unite în București, Hans Klemm, o operațiune de colaborare între reprezentanți ai unor servicii secrete din Statele Unite, parte a statului subteran de peste Ocean și elemente ale statului subteran din România, care operau conform modelului partenerului strategic. Ei bine, această structură, confom dezvăluirilor pe care le puteți urmări accesând linkul de mai sus, a documentat, a șantajat și a racolat pe rând nu mai puțin de 50.000 de specialiști români în IT, dintre care unii erau hackeri. În final, toți aceștia, rând pe rând, au fost transformați în hackeri și au fost exportați doi câte doi către societăți comerciale din Statele Unite, care de fapt lucrau în beneficiul Partidului Democrat. Din această poziție și acoperiți fiind de autoritățile din cele două state, acești hackeri au sfârșit prin a crea așa-numita operațiune Softer DOMINIM. Care, în esență, înseamnă spargerea sistemului informatic de numărare a voturilor din Statele Unite și redirecționarea voturilor de la alți candidați, în special de la Donald Trump, către Joe Biden. Pentru a duce la bun sfârșit această vastă și periculoasă operațiune, hackerii au spart sute de mii de conturi ale unor civili americani, oameni cât se poate de obișnuiți, și au ascuns informațiile cheie în băncile de date ale acestora. După care, accesând respectivele computere, au desfășurat, fără ca cetățenii să aibă habar, întreaga operațiune de fraudare a alegerilor din Statele Unite.
Și, așa cum explică Raul Coltor, specialistul în fraude bancare, în prealabil întreaga operațiune a fost exersată în România, ultimele alegeri din țara noastră fiind în acest sens transformate într-un poligon de încercare. Domnul Raul Coltor, după cum veți vedea deschizând linkul și urmărind emisiunea în care a făcut dezvăluirea, a informat în 2019 autoritățile de la București inclusiv Serviciul Român de Informații, precum și autoritățile din Statele Unite, avertizându-i asupra operațiunii aflate în plină pregătire. Acum, din nou, a transmis acelorași autorități informări complete, susținute, după cum afirmă acesta, de probe solide.
Și cum anunțam în șapou, în paralel, fosta procuroare Sidney Powell vorbește despre rezultate șocante la capătul procesului de numărare a voturilor în Statele Unite. Și demonstrează cu subiect și predicat, referindu-se la fiecare stat în parte, câte voturi au fost furate de la ceilalți candidați în favoarea lui Joe Biden. Puse cap la cap, cele două dezvăluiri, dacă se confirmă, sunt atât de explozive, încât au potențialul de a zgudui o lume întreagă. (Sorin Roșca Stănescu)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

 1. Total voturi alegeri US:
  2004,122 milioane
  2008, 131 milioane
  2012, 129 milioane
  2016, 136 milioane
  2020, 157 milioane

  Trump câștigă peste 10 milioane voturi în plus față de 2016 (73 vs 63) și, în consecință, Biden obține cele mai multe voturi din istoria SUA, peste 80 milioane voturi. Dacă omitem din peisaj că Biden este corupt, complet senil și incapabil să adune 3 oameni la întâlnirile din campania electorală, CIA a dat lovitura. Și-a dat cu Tesla! :))))))))))))))))))))))

 2. „…a informat în 2019 autoritățile de la București inclusiv Serviciul Român de Informații, precum și autoritățile din Statele Unite”. Ha, ha, ha! Deci i-a informat pe hoti, ca alegerile urmeaza sa fie furate. Si ei ce au facut? Au stricat camerele instalate in camera unde erau voturile, mai putin una….

 3. Cu siguranta ca hackerii romani nu au fraudat alegerile din SUA!!! Tot cu siguranta, unele servicii secrete sunt angajate intr-o ampla actiune de dezinformare si bulversare a populatiei, cu scop inca neclar. SRS a cazut in plasa acestora, fiindca Raul Coltor este un cunoscut agitator pro-rus, care in trecut l-a acuzat pe Arafat ca ar face trafic cu organe romanesti ( ! ) si l-a amenintat cu moartea. Dupa toate bazaconiile spuse despre Arafat, cine se mai uita in gura lui Raul Coltor, psihopat agitator sau agent cu simbrie ? Intre timp, SUPERMINCINOSUL Trump continua seria actiunilor de sabotare. Cine credeti ca a ordonat asasinarea savantului iranian in probleme nucleare, Fakhnizadeh? Presa zice ca ar fi Netanayu, dar e mai degraba coada DIAVOLULUI Trump, care zadarniceste astfel orice ” nuclear deal” intre administratia Biden si Iran.

  • Statistica spune că CIA a fost preluată de proști, iar SRI se află în subordinea CIA.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.