CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9745 RON UP | 1 USD = 4.7430 RON UP | 1 GBP = 5.7323 RON DOWN

AUR acuză: MAE vrea să reintroducă dictatura prin controlul presei și al tuturor românilor

9 comentarii / 3225 vizualizări / 3 iulie 2023

”Nu vom permite ca România să ajungă iar o dictatură!” anunță deputatul AUR Radu Grădinaru într-o declarație politică în parlament, în care avertizează că Ministerul de Externe pregătește achiziționarea unui soft costisitor care să monitorizeze întreaga presă, dar nu numai, în numele așa-zisei lupte contra fake-news.

Sub masca protejării românilor de ştirile false sau dăunătoare, MAE vrea să achiziţioneze un sistem IT bazat pe inteligenţa artificială care să monitorizeze platformele sociale, mass-media, site-urile de ştiri, blogurile, dar şi conturile jurnaliştilor, celebrităţilor şi politicienilor, afirmă Grădinaru.

”Cum se poate, într-un stat democratic, ca presa să fie monitorizată şi anulată de un sistem programat de stat? Cum se poate ca inteligenţa artificială să dicteze românilor ce să scrie, ce ştiri să citească sau pe cine să urmărească?”
„Este primul pas spre controlul abuziv, total, al tuturor românilor. Astăzi sunt jurnaliştii şi formatorii de opinie, însă mâine ar putea fi oricine deranjează prin exprimarea unei opinii publice. În loc să investească în sănătate sau în învăţământul românesc, statul investeşte 3,2 milioane de lei, bani europeni, ca să ţină românii în lesă şi ca să-i lege la ochi, să nu vadă adevărul de sub ochii lor! Din păcate, pentru ei, românii ştiu adevărul şi s-au săturat de bătaia de joc a ultimilor treizeci şi trei de ani!”, a subliniat deputatul AUR.
„Fiecare român are dreptul să aleagă pentru sine atunci când vine vorba de presă sau de politică! Nu ne vom întoarce la cenzură! Nu vom permite ca România noastră să ajungă iar o dictatură!”, a conchis deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Ce spune legea de organizare si functionare a M.A.E.? Sau conteaza numai ce spune ambasada? Nu numai presa, dar si populatia va trebui cenzurata ca sa credem doar ineptiile televiziunilor obediente S.U.A. pentru ca se pregăteste un incident nuclear major la Centrala Zaporojie pentru a legaliza participarea N.A.T.O. si a Occidentului idiot. Polonia e in asteptare. Scenariul steagului nuclear fals al Zaporojiei continuă, mai puternic ca niciodată. Există exerciții nucleare desfășurate în prezent în Nikopol de către regimul ucrainean, chiar peste Energodar și zona ZNPP. Oficialii polonezi distribuie de 2 zile pliante privind protecția împotriva radiațiilor, în pregătirea clară pentru „ceva”. Unele canale de cablu ucrainene au primit informații că militarii brigăzilor 124 și 126 ale Brigăzii de Apărare Teroboron, precum și Brigada 406 Artilerie Independentă a Forțelor Armate ale Ucrainei au efectuat exerciții de protecție radiochimică și biologică pe teritoriul malului drept al regiunii Herson.

 2. Acesti hAURari ii cred pe romani idioti ca ei ?

  Sperie romanii cu bau, bau ?

  Mai SCURSURILOR, in acesti 3,5 ani de razboi, voi CRIMINALII PENALI din hAUR ati fost in ambele Parlamente Penale Criminale si Jefuitoare si ati votat cu ambele maini toate legile criminale impotriva poporului roman, ati jefuiit impreuna Romania, l-ati salutat in pas de defilare pe poponarul Zelensky si ati platit Mass-media CRETINA sa manance kk nemestecat ca sa primiti bani si droguri de la satanisti pentru fapta voastra ,,Heroinica,, de a-i ucide pe cei care v-au votat, iar acum le spuneti romanilor ca ceilalti criminali din Palamanentul Criminal Penal si Jefuitor din care si voi faceti parte, vor sa cenzureze presa Vanduta de 3,5 ani, iar voi zanii buni, aparati tzarisoara si poporul…
  Sa inteleg ca voi sunteti virgine dar o sugeti si va f… in c… ca sa aveti himenul intact atunci cand romanii IDIOTI va vor vota ca pe ,,salvatorii,, Romaniei…

  Voi hAURarilor penali, credeti ca la anul va mai fi viu vreun criminal din vechea troaca de politruci ?
  Ori traiti intr-o lume paralela ori sunteti atat de IDIOTI incat nu veti realiza ce se intampla cu adevarat pe planeta Pamant nici cand veti fi pe eshafod cu streangul in jurul gatului.
  Legea Martiala nu are decat o singura pedeapsa – SPANZURATOAREA, pentru GENOCIGDUL pe care l-ati pus in opera, conform Codului Nuremberg si a Conventiei de la Geneva 1949.

  • Esti o scrursura de clona de diavol si tot ce spui e cacatul din capul ce ti-e si cur

  • cu reptilienii, cu clonele Zombii si cu toate fantasmele din scurgerile din creierii lui in putrefactie. I-o fi frica, satanizatului Muiai, de vreo concurenta.si ca astfel nu-i mai vin lui „bani si droguri de la satanisti”. E deja in sevraj, zombiul satanizat.

  • Iar tu voiai infipta in gat si iesita prin dos?

  • g.simion & aur sint produsi hohol.

 3. Vreți să țineți dictatura odioasă departe de Țară?
  Vreți să protejați democrația chiar și cu prețul jertfei de sine?
  Intrați în gAURă !

  • Esti deja cu ea in gura, Ia-o si pe gat!

 4. Dacă liderii AUR spuneau că au prins extratereștrii era posibil să existe un adevăr dar că luptă ei cu Dictatura :))) asta tine direct de psihiatrie … doamna doctor văd o dictatură mare peste România ……… și vreau să o salvez ….. mă cred superman …..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998