CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

AUR acuza MISA ca distruge cetatile dacice prin ritualuari magice

4 comentarii / 3443 vizualizări / 12 iulie 2021

Președintele AUR, deputatul George Simion, somează ministerul Culturii să ia măsuri urgente de protejare a cetăților dacice, supuse, în opinia sa, unui proces sistematic de distrugere, în pofida aflării lor pe lista UNESCO de situri ocrotite.

Printre cauzele distrugerii enumerate în interpelarea către ministrul Bogdan Gheorghiu, liderul AUR identifică ”efectuarea de ritualuri magice în interiorul sau în imediata apropiere a cetăților de către diverse grupuri pseudo-religioase sau cu o orientare ideologică obscură (MISA și alte mișcări similare)”, ca și săpăturile neautorizate ale căutătorilor de comori.
”Faptul că aceste arii, care ar trebui să fie protejate și puse în valoare, fac periodic obiectul distrugerii și degradării din interese mercantile sau obscurantiste este de notorietate” mai acuză deputatul, solicitînd ministerului măsuri punctuale și neîntîrziate. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Viteazul plotoner SImon are un proiect important pentru tara. A gasit si vinovatul pentru situatia in care se afla romanii: MISA. Bravo Simioane, in 2024 va aliati cu pesedeaua si ii rupeti pe astia de la MISA la urna de vot

    • Eugen Orlando Teodorovici a denunțat public faptul că Academia SRI Mihai Viteazu i-a trimis prin poștă diploma de absolvire a unui program la care nu s-a înscris și nu s-a prezentat niciodată.

      „Ăștia” de la MISA fiind Cioloș Plus, 0,000006% din opțiunile celor care s-au prezentat la vot.

  2. Ai dreaqului beutorii de pisat! S-au saturat de pisatul nesapalatilor din India( cu toată dragostea) si se dau acum la pisatul lui Zamolxe? Mo , mergeți în Ferentari ca acolo e mai bio la suedezii nostrii! Plus ca va freacă gaoazele de nu ma va mai trebuie Kama Sutra ever!

  3. Mari idioti astia de la AUR, inteleg sa te iei de cei care sapa aiure, dar de cei care mediteaza in astfel de locuri, fie ca-s de la misa sau reiki, ori radiestezie, care-i faza!?
    Bai Simioane, las-o jos ca macăne!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998