CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

AUR cere demisia lui Rafila și a întregii conduceri a spitalului morții

0 comentarii / 1697 vizualizări / 12 aprilie 2024

”Sistemul medical românesc condus de Rafila ucide din nou!” acuză deputatul AUR Adrian Axinia, într-o luare de poziție în care cere demisia urgentă a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, și a conducerii Spitalului Sf.Pantelimon, unde cca.20 de oameni au murit în decurs de cîteva zeci de ore.

”Managerul spitalului, Bogdan Socea, a răspuns cu declarații care denotă lipsă de empatie și cinism, sugerând că șansele de supraviețuire ale pacienților erau reduse oricum din cauza complexității problemelor lor medicale. Mai mult, a ieșit la iveală faptul că spitalul dispune de suficiente doze din serul respectiv, prin urmare nu se impunea reducerea cantităților administrate. Asta ne duce către concluzia că avem de-a face cu o mână criminală.
Cu toate că Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a solicitat o anchetă imediată și a trimis Corpul de Control la spital, aceste măsuri nu sunt suficiente. AUR solicită demisia imediată a managerului spitalului, a personalului medical implicat și a Ministrului Sănătății”, cere vicepreședintele AUR. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

STRTIME=1662721998