CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

AUR iese la atac: ”Romanii au ajuns sub nivelul refugiatilor in propria tara”

26 comentarii / 3938 vizualizări / 3 martie 2022

”De la începutul înşelătoriei Covid românii au fost terorizaţi şi hărţuiţi sistematic de Guvernul unui preşedinte slugarnic care face prezenţa imediat la chemările stăpânilor din UE” acuză deputatul AUR Ioan Lasca, într-un comunicat remis azi presei.

”În ”pLandemie” românilor li s-a interzis să iasă din case, li s-a impus să poarte botniţă pe faţă şi au fost hărţuiţi să se injecteze cu un ser experimental a cărui valabilitate s-a prelungit din pix. Șoferii profesionişti au fost hăituiţi prin vămi de DSP şi carantinaţi, iar foarte mulţi români care s-au întors acasă de sărbători au fost şi carantinaţi şi amendaţi pe motiv că au uitat să completeze nişte formulare aberante de intrare în propria ţară. În continuare copiii sunt sufocaţi în şcoli cu cârpe pe faţă afectându-le grav dezvoltarea psiho-emoţională.
În tot acest scenariu mizerabil din România actuală, vedem cum ”războiul din Ucraina” alungă brusc orice temere legată de ”mortalul” covid pentru refugiaţi, dar nu şi pentru români. Dintr-o dată, măsurile impuse după bunul plac al lui Arafat, cel mai mare duşman al Constituţiei României, nu mai sunt aşa de importante în lupta imaginară cu un virus care i-a afectat mental, iremediabil aş spune, doar pe cei fricoşi. Aceştia au acceptat să nu mai trăiască liber de teama de a nu muri! Existenţa fără libertate este sclavie.
În prezent, în România, a fi refugiat te scuteşte de tirania covidului, nu trebuie să stai în carantină, nu trebuie să fi vaccinat, nu trebuie să completezi niciun formular la intrarea în ţară, nu trebuie să prezinţi acte de identitate la vamă şi nu eşti amendat abuziv de vreun poliţist slugarnic că nu porţi botniţă pe faţă(…)
Este de neacceptat ca românii să fie trataţi de autorităţi sub nivelul unui refugiat asiatic, deoarece în jur de 90% dintre ei sunt asiatici şi nu ucrainieni(…)Nu sunt împotriva refugiaţilor ucrainieni, însă prezenţa în număr foarte mare a imigranţilor asiatici sub pretextul războiului este îngrijorătoare” mai acuză deputatul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

26 Comentarii

 1. Corect, scopul este nu acela de a restrictiona drepturile altora ci de a ne primi si noi drepturile noastre.

 2. Din păcate, omul are dreptate. Brusc, a dispărut povestea cu pericolul contaminării covidiene. Asistăm la o grețoasă hemoragie de pseudobunătate creștină. A mers cineva prin satele românești ca să vadă câți copii trăiesc într-o sărăcie lucie? Se preocupă cineva și de tinerii din România? Toate televiziunile plâng bătrânii numiți pupincuristic seniori. Numai propagandă electorală deșănțată. inclusiv la AUR.

  • N-a dispărut, atât doar că a apărut un pericol un picuț mai mare.
   A mers cineva prin satele românești nu neapărat să vadă, ci să ajute copiii.

   • Cu ce sa ajute copiii? Cu măști? Cu izolare și lecții online? Nu de alta dar sa știm și noi cu ce ii poate ajuta guvernul asta!

   • Ba CacaMitra sau CacaMare, dar pe tine cine te ajuta sa maninci CACAT la greu?

    • Prostovanii săraci au tot felul de dileme.

     • Ca bine zici CacaMitra sau CacaMare, prostul de tine se intreaba cite galeti de zloboz a inghitit curva de ma-ta de la Russi?

     • Prostovanii săraci au tot felul de dileme.

     • Dilema ta cea mare ba CacaMitra sau CacaMare, daca curva de ma-ta te-a lepadat dupa sex cu un Russ sau cu un Gipsan?

     • Prostovanii săraci au tot felul de dileme.

      Curva de mă-ta ce ți-a spus? De ce te-a părăsit la garnizoană? Merită să sugi pula pentru o gamelă de fasole?

 3. pentru ca refugiatul este CETATEAN MONDIAL!
  (apatrid,fara mama,fara tata,copilu de pripas al unui Stat sau al celuilalt)
  (bolshevicii mint:se luptau cu „burghezia” ca sa cresca COSMOPOLITISMUL,
  p-aia care au doar „radacini” ici si colo;
  nu am vazut pana acum om cu radacini,doar plante…..)

 4. formula magica „cu radacini romanesti” le masturbeaza multor vite buna lor parere despre….orice!

 5. Foarte corect. Pentru refugiati au disparut si minimele precautii, dar in colonie inca mai avem stare de alerta- doar pentru romani. Totul pentru refugiati, nimic pentru romani.

  • Nu se pot face comparatii.Refugiatii de razboi sunt sub protectia Convenţia privind statutul refugiaţilor din 1951si ea are doar rolul de a atenua atenua consecinţele acestor probleme, oferind victimelor un grad de protecţie juridică internaţională şi alte forme de asistenţă, ajutându-le în cele din urmă să înceapă o nouă viaţă. Sa dea Dumnezeu ca noi, romanii sa nu fim niciodata obligati sa traim sub protectia Conventii refugiatilor din 1951.

   • Refugiatii sa nu ma imbolnaveasca fiindca vor trebui sa ”doneze” niste singe !!!
    Din jugulare !!!

   • si noi pulimea din ro. sub protectia cui suntem?

 6. Nu știu dacă e relevant.

  Ioan Lasca a fost exclus din AUR dupa ce a primit 2 ani pârnaie cu suspendare pentru agresiune in trafic. E genul de gunoi impotent, incapabil sa facă o depășire fără bătaie.

  Puțoiul ăsta dezaxat vorbește și despre plandemie, despre dramele șoferilor profesioniști și despre dezvoltarea psiho-emoțională a copiilor din simplul motiv că e cretin.

  • Si despre ma-ta se vorbeste la greu pe tot internetu ca o are cit galeata de la cita sula ruseasca a intrat in ea

  • E film pe net cu Ioan Lasca lovind fazani în trafic.

   2 ani de pârnaie cu suspendare, control judiciar și aș putea să forțez puțin nota să fie monitorizați și sugătorii amenințători de pule de pe net. Dacă e suprapun infracțiunile, vor suge pula_la propriu.

   • Lasca a fost distras pentru ca Curva de ma-ta ii facea felatie in timp ce conducea

    • Lasca e un diliu agresiv, condamnat.

     Exact cum spune și titlul articolului, AUR iese la atac, dar Lasca nu mai e în AUR pentru că-i un diliu agresiv, condamnat. Și, de fapt, Lasca n-a ieșit, ci a intrat în mașina celui pe care l-a agresat și n-a ieșit nici din AUR pentru că a fost dat afară.

     • Condamnat dar tot ii da MUIAN gros la curva de ma-ta

     • Pare că ai intrat în fibrilații.

      Asta, idioata de mă-ta a fost o curvă proastă. Acum o tolănesc viermii.

 7. si noi pulimea din ro sub protectia cui suntem?

 8. Copiii si tinerii din Romania au fost foarte ajutati de minunata guwernare muto-alcoolico-stupefianta adica PNL-USR-UDMR.Copiii ,viitorul Romaniei neomarxiste, au primit masti,dezinfectanti si vaccinuri pe care needucatii de parinti nu le accepta.Hrana nu pentru ca devin obezi.Pentru pregatirea construciei societatii multilateral-satanist-globaliste in spiritul indicatiilor minunate ale tovarasului Dulap copiilor li se va inocula in scoli si gradinite educatia sexuala la varsta de 3 ani si ideologia de gen .

 9. „Refugiatii” din Ukraina sint mai bine imbracati si dotati decit noi.
  De ce dracu mai colectati haine pentru ei cind nu au nevoie de ele ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998