CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9725 RON UP | 1 USD = 4.5419 RON UP | 1 GBP = 5.7376 RON UP

Aventuri la Mediterana: Catarama, depistat pozitiv in Grecia?

5 comentarii / 3286 vizualizări / 6 iulie 2020

Afaceristul Viorel Cataramă s-a confruntat cu oarece probleme în week-end, petrecut în Grecia alături de soție, după ce, conform unor surse apropiate acestuia, ar fi fost depistat pozitiv la testul Covid, pe aeroportul din Atena.

Despre city-break-ul în Grecia și controlul respectiv a relatat și soția afaceristului, dr.Adina Alberts, într-o postare pe Facebook:

”Vă spun ce am văzut eu în țara elenă în ultimele zile și cum tratează ei pandemia. Am plecat cu avionul, o companie elenă, iar la sosirea în Atena, pasagerii au fost testați pentru COVID-19, testare PCR. Am fost rugați respectuos să ne autolimităm deplasările timp de o zi, până când sunt gata rezultatele testelor COVID-19, însă nimic nu a avut caracter obligatoriu. Ni s-a spus că vom mai auzi de ei DOAR în caz că e ceva în neregulă! Grecii sunt asumați, responsabili în fața pandemiei și tratează oaspeții exemplar” a scris dr.Alberts.
Numai că, potrivit altor surse, lucrurile nu au mers chiar șnur: după testul de la aeroport, magnatul mobilei ar fi fost contactat de autorități, exact în mijlocul unei partide golf pe terenul din Glyfada (unde nu ar fi trebuit să se afle în perioada ”de control”), după ce ar fi fost găsit pozitiv. Nu e clar dacă situația s-a rezolvat prin repetarea testului, ori în alte moduri mai balcanice, sigur e că Viorel Cataramă nu a fost întors din drum, dar a purtat mască pe toată durata vacanței, ceea ce a refuzat să facă în România, și a scurtat durata programată inițial a acesteia. El nici nu e prea generos cu detaliile. Contactat de Inpolitics, Cataramă s-a mulțumit să comenteze sec, prezumtivul incident: ”Am fost infectat deja, de mai multe ori, așa că nu văd care ar fi problema”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Grecii sunt asumați și responsabili în fața pandemiei.

  Dar cataramii care nu respectă recomandările grecilor cum sunt?

  P.S. Nimic nu a avut caracter obligatoriu? HAHAHAHAHAHAHA, adică aveau opțiunea să se întoarcă instant. CE PROASTĂ E VACA ASTA!?!

 2. Omul are dreptate, si de data asta. Ca acest site tot cocheteaza cu portofelele asta nu e niciun secret. Dar omul are dreptate si de data asta

  Pe vreme uscata (umiditate in jur de 30-4q% sau chiar mai putin, aerosolii de la un bolnav se dezagrega si elibereaza virusii intr-o forma, sa-i spunem, rarefiata. Inhaland un numar redus de virusi organismal incepe sa-i recunoasca si sa-i anihileze. Nu acelasi lucru se intampla cu inhalarea picaturilor de aerosoli cu mii si mii de virusi concentrate intr-o micropicatura de apa (saliva). Din fericire, de mai bine de 1 saptamana, uscaciunea se instaleaza si la noi si probabil ca vom scapa de crestere epidemiologica intr-o saptamana, dupa care va diminua rapid.

  Fireste, singura continbutie actuala a dlui catarama ramane silicitarile sale de reducere a aparatului bugetar. Aici chapeau bas. Bineninteles, politia, jandarmii si secu, poa sa ramana. Chapeau au lieu

 3. Ce nu se spune pt ca nu se stie e ca in mod surprinzator si coincidental, umiditatea atmosferica a fost surprinzator de ridicata in lunile mai-iunie, la nivelul 70-80% unid relativa. Aceasta e cauza revirimentuluio covid care ne aseaza langa Ecuador, Iran si alti ratati ca noi. Nu numai cooddonarea crizei de catre MAI, cei mai inteligenti dintre noi (Parpanghel stie cel mai bine). Hai mai luati un imn national din masinile politiei. jHai cu jandarmeria la ingrasat ca vine viscol in 2023.

  • De la o simplă răciuță, securistul prost Franklin nuanțează influența umidității asupra picăturilor de rouă.

   Nu există panaramă mai mare decât Franklin! :)))))))))))))))))))))))))))))))))

 4. […] Afaceristul Viorel Cataramă s-a confruntat cu oarece probleme în week-end, petrecut în Grecia alături de soție, după ce, conform unor surse apropiate acestuia, ar fi fost depistat pozitiv la testul Covid, pe aeroportul din Atena, potrivit informațiilor furnizate de Inpolitics.ro […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998