CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9707 RON DOWN | 1 USD = 4.6638 RON DOWN | 1 GBP = 5.7329 RON DOWN

Avertisment exploziv privind noua hepatita: In Romania nu se fac transplanturi de ficat la copii

9 comentarii / 2653 vizualizări / 28 aprilie 2022

”A apărut o nouă formă de hepatită care afectează copiii și nu poate fi imputabilă nici unui virus cunoscut. În 10% din cazuri este nevoie de transplant hepatic în urma căruia acești copii devin invalizi pentru toată viața. În România, azi când scriu aceste rânduri, nu este acreditat transplantul de ficat la copii. Deci nu se poate face. La Chișinău, da!” atrage atenția, pe Facebook, medicul Lucian Duță, fostul președinte al CNAS.

”Foarte curând, unii vom intra în panică și nimeni nu va răspunde la întrebarea logică: ce facem cu copiii noștri?!
Asta, în timp ce România se scufundă în mocirla imposturii și a trădării produsă de alianța dintre politicieni cu turbanul în cap și statul securistic format din vârfurile serviciilor secrete și ale așa zisului sistem de justiție. Acești oameni mici ne-au vândut și ne-au trădat cu consecințe incalculabile pentru viitor.
În meschinăria lor slugarnică ei chiar cred că vor scăpa.
Apărați-vă copiii!” îndeamnă medicul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Cazurile sunt in prea multe tari pentru a o pune pe seama culturala a „nespalarii”.
  Asta era hepatita A (cea numita a mainilor murdare).
  Exista o probabilitate sa fie inceputul aparitiei efectelor negative de ordinul doi ale SARS-CoV-2 de care eu va povesteam in trecut (si de care vaccinul nu va protejeaza, ba chiar poate fi cofactor in afectiune).
  Ficatul este unul dintre filtrele din organism…. (blood bile barrier). In creier este blood brain barrier. Ele au de suferit de la proteina spike (din virus si vaccin).
  In ficat ajung resturile virale, unele chiar active.
  https://www.elsevier.es/en-revista-annals-hepatology-16-articulo-sars-cov-2-another-kind-liver-aggressor-S1665268120301460

  • Prostovane, virusul te întărește, ne spui asta de când a început pandemia. Acum ai aflat că nu-i foarte bun la ficat, creier oricum n-ai.

   Potaie imbecilă și impertinentă, articolul ăla prezintă tocmai argumente pentru a preveni transmiterea virusului, adică exact opusul manipulărilor tale de prost, mare descoperitor al umidității apei.

   • Ești clar o altă persona decât Cacamicu sau ai clar probleme psihiatrice. Real psihiatrice. Adică, ești nebun tâmpitule.

    1) Eu nu am susținut niciodată (și dacă sunt mai multe persoane care au semnat Cacamicu de-a lungul vremii, normal că nu știi, tu ești prostul de pe urmă) că virusul trebuie luat în piept. Eu am susținut de doi ani că masca este singura apărare eficientă împotriva lui. Și că vaccinul este apă de ploaie în privința long-Covid care afectează peste 30-40% dintre cei infectați. Are eficiență minimală sau chiar negativă la protecția contra infectării. Ceea ce este însă adevărat este că pentru cei care au luat virusul în piept, protecția lor este mai robustă decât cea rezultată în urma vaccinului. Efectele secundare la nivelul organelor fiind posibile la ambele categorii.

    2) Ți-am spus că ești dement, de control psihiatric, pentru că articolul nu are nicio referință la ce spui tu. A fost scris în vara-toamna lui 2020 și menționează doar o speranță că „We have much to learn and understand about the virologic characteristics of this emerging RNA virus that will allow us to develop specific antivirals as in the case of HCV and hopefully a vaccine to decrease the impact of this “acute” infection.”
    Ei bine, speranța unui vaccin care să protejeze la infectare este zero (după cum am spus imediat ce au apărut primele studii clinice în iarna lui 2020). În România chiar și 80% s-au infectat. Iar în SUA, CDC-ul anunța un studiu recent care prezenta un procent de 60% dintre adulți ca fiind infectați și 75% dintre copii.

    Multă sănătate infectaților. O să aveți nevoie.

    • E Sisilica Neamului Prost, sub acoperire

 2. Asta cu coronavirus s a cam rasuflat. Nime nu mai pune botul. Asa ca vin cu ceva nou, „hepatita necunoscuta”. Tinta principala, direct copii. Targhetul ramane acelasi, reducerea numarului populatiei globului. In prim plan industria farma si cea militara. Dintr un foc doua target -uri: profituri neverosimile si atingerea obiectivului cu reducerea populatiei. Va mai amintiti cum ne spunea Basescu, in decembrie 2020, cum vor veni epidemiile care ne vor afecta, pe rand diferite parti ale corpului. De unde stia el astea, era ceva proroc?

 3. Laboratoarele biologice din Ucraina. S-au descoperit acolo si virusi hepatici de origine necunoscuta. La Harkov se faceau experimente pe cetateni fara ca macar acestia sa stie ca au fost infectati si ca fac parte dintr-un exeperiment. Migratia ucrainienilor prin intreaga Europa nu aduce nimic bun.

  • In tarile vecine Ucrainei abia au aparut cazuri. Cele mai multe sunt in alte tari, nelegate de refugiati ucrainieni. Deci ipoteza asta este foarte putin probabila.

 4. FICATUL SE IMBOLNAVESTE DE LA SUPARAREA NEEXPRIMATA ….SPUNEAU BATRANII NOSTRI.
  ATI TERORIZAT COPIII IN CASE, LE-ATI FURAT COPILARIA CU FRICILE VOASTRE BOLNAVE DE CACANARI RATATI, LE-ATI INGRADIT LIBERTAREA DE JOACA, DE TRAI, ATI FURAT VESELIA SI INOCENTA LOR…JOHANNIS, CRIMINALULE, CU SPALATUL TAU PE MAINI! IMPOTENTULE SI STEARPO! DE ASTA V-AU ABURCAT IN SAUA TARII, STERPATURILE SATANEI. DE AIA LOVITI IN COPII DIN TOATE PARTILE…RATATUL DE RAED ARAFAT SI VOI STERPATURILOR…VOI CARE TRAITI PENTRU A VA UMPLE GAURILE TRUPULUI…GURA, BURTA, MATU, CURU…NIMIC DUPA VOI…NIMIC DE PE URMA VOASTRA…SA ARDETI IN FOCUL IADULUI TOTI CARE ATENTATI LA COPII! CINE A IESIT LA LATRAT CU HEPATITA? TOT UNUL DE-A LUI ARAFAT …IDIOTULE UTIL, BATRANII SE TAIAU SUB LIMBA SI TRAIAU 100 DE ANI…VOI SPECIALISTII CURULUI SENAMATI NUMAI MOARTE…UCIGASILOR!!! DOCTORII FAC CONCURENTA ACERBA CRIMINALILOR…SI POLITICIENII ..INTERLOPILOR DROGANGII…NICI O INSTITUTIE A STATULUI NU E VIE…

 5. „E Sisilica Neamului”
  -atunci e cu boala la cap!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998