CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Avertisment oficial: statul va ramine cu jumatate dintre salariati la virful pandemiei

4 comentarii / 3150 vizualizări / 23 martie 2020

Jumătate dintre angajații statului român vor fi trași pe linie moartă în perioada următoare, cînd pandemia va atinge cotele maxime, ceea ce poate ridica probleme serioase de funcționare a tuturor instituțiilor, plus că e de presupus că același fenomen se va produce și în mediul privat.

Avertismentul este inclus într-un document elaborat de Ministerul Economiei, Energiei și al Mediului de afaceri, Ordinul 766/20.03.2020, și transmis către toate instituțiile, companiile etc din subordine, în care se arată, între altele:

”Segmentele ce pot fi grav afectate la nivelul ministerului și structurilor acestora, în cursul unei pandemii, includ:
– Resursele umane – afectate de absența personalului – pot atinge chiar 50% în perioada de vîrf a valului de pandemie. Absența personalului se poate datora uneia sau mai multor cauze:
– Îmbolnăvire;
– Necesitatea de a rămîne acasă în vederea îngrijirii unor membri de familie bolnavi;
– Refuzul de a se deplasa la locul de muncă din teama de a se îmbolnăvi;
– Lipsa mijloacelor de transport;
– Îngrijirea copiilor în cazul închiderii școlilor”. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. Poate asa va functiona in sfirsit si statul!
    Sa se inceapa cu excluderea oligofrenilor Iohannis si guvernului Orban!

  2. Isi inchipuie cineva ca va creste productia agricola daca functionarii de la Ministerul Agriculturii sunt la serviciu?
    Va fi eradicat coronavirusul daca functionarii de la Ministerul Sanatatii vor tine statisticile la zi?
    Va fi salvat non-stopul de la coltul strazii daca Ministerul Economiei va lucra non-stop?

    Tot raul spre bine. Are si epidemia partile ei bune. O Romanie fara birocrati si interese de partid va putea respira mai usor pentru o perioada.

  3. Daca Romania nu functioneaza mai rau cu guvernul in carantina, decat cu el in plina virilitate, va functiona sii statul cu jumatate din angajati…problema e ca vor framane toate loazele, odraslele de politicieni, pilele, aia fara meserie , poftitori de sinecura pe buget, adica, exact parazitii aia care traiesc pe spatele catorva profesioniti…si cand profesionistii vor pleca, pe cale naturala, ori pe motiv de satisfacere obligatii de partid….ar fi cam situatia de acum! Din aceasta dilema nu putem iesi…ne va dumiri valul de somaj, alimentat de stranierii care nu-si vor gasi, ori nu-si vor cauta de munca si pe care nu-i primeste nimeni inapoi….totusi, avand in vedere precedentul creat prin accederea in inalte functii bugetare a celor cu dosare penale (bine c-am scapat de Dragnea, ca ne incurca…), eu zic sa nu ne facem probleme, o sa fie prea multi angajati la stat…doar ca va trebui sa desfiintam (pentru economie!) scolile militare si de politie….noii veniti ar putea preda acolo…

  4. Ref. la #
    aveti perf.dreptate in viziunea Dv.
    si cu aia ramai ! ( intr-o mana…)
    de fatuci si beiazade in fonctii nu ne scapa nici un cutremur

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998